Antena3.ro Antena3
Prima pagina Arhiva Inscriere presa Contact
  Marti, 18 ianuarie 2022, 13:12 ennlfrdeites
Presa de la a - z | Nationala | Locala | Regionala | Diaspora | Internationala | Comunicate | Evenimente | Forum | Link-uri utile | Abonare newsletter | Bilete de avion |
 

Evenimente susținute de www.ziare.ro
În perioada 10-12 septembrie 2010, Bioma Agro Ecology Co organizează la Parohia Toma Cozma din Iași, Târgul de produse ecologice și tradiționale, ECOagrIS. Având ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și ecologic, acest eveniment, organizat în parteneriat cu Primăria Iași, va facili... (continuare)
[ Marti, 07 septembrie 2010 ]   www.bioma.ro
In perioada 14-30 august, in Brasov si 1-15 septembrie, in Bucuresti, artistul American de origine romana, Sasha Meret revine in Romania cu expozitia itineranta Reverii urbane, proiect organizat de Depoul de Arta Urbana, Primaria Brasov si Librariile Carturesti, in parteneriat cu Institutul Cultural... (continuare)
[ Miercuri, 11 august 2010 ]   ziare.ro
Pe data de 7 iulie 2010 Michael Leander va conferentia despre cea mai dezbatuta tematica a lumii marketingului din ultima perioada: E-mail Marketing. Evenimentul este organizat de catre compania Inter Contact Group si va avea loc la Hotelul Novotel, Bucuresti. Conferinta isi propune sa va dezvaluie... (continuare)
[ Miercuri, 28 aprilie 2010 ]   email Marketing
Fundația Română de Chitară Clasică vă invită să urmăriți cel mai semnificativ eveniment al scenei chitarei clasice din România, FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE CHITARĂ CLASICĂ SINAIA - ROMÂNIA, ediția a XIV-a, care se va desfășura în perioada 28 iunie – 3 iulie 2010 la Sinaia, beneficiind de ... (continuare)
[ Luni, 21 iunie 2010 ]   Fundatia Romana de Chitara
BTL Design, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Oraselor din Romania organizeaza la Ploiesti, pe 24 iunie 2010, la Hotel Central, a patra editie a simpozionului de Administrație Publică Locală intitulat Soluții pentru administratiil... (continuare)
[ Luni, 21 iunie 2010 ]   BTL Design
E aici din nou...targul Slow Food din Brasov, ajuns la a XV-a editie, va fi organizat, ca de obicei, in centrul vechi al Brasovului, in Piata Sfatului, in apropierea Casei Sfatului, acolo unde se tinea pe vremuri traditionalul targ saptamanal. PIATA SLOW FOOD In acest sfarsit de saptamana Convi... (continuare)
[ Joi, 24 iunie 2010 ]   Slow Food Brasov
Grupul de presă BURSA împreună cu Bursa de Valori București organizează conferința "Bursa - alternativă de finanțare și oportunitate de investiție", pe 15 iunie 2010, la Howard Johnson București. Deși capitalizarea prin Bursă nu costă compania niciun ban, totuși această alternativă de finanțare est... (continuare)
[ Miercuri, 19 mai 2010 ]   Bursa
Food & Bar Magazine organizeaza Food & Bar Show – un eveniment ce prezinta noutati si solutii practice pentru profesionistii din Horeca. Desfasurare • Food & Bar Show este un eveniment alcatuit dintr-o serie de demonstratii sustinute de maestrii bucatari Horia Virlan, Jakob Hausmann ... (continuare)
[ Miercuri, 14 aprilie 2010 ]   Food & Bar Magazine
În data de 27 mai 2010, Grupul de presă BURSA organizează conferința "Finanțarea europeană - consultanță directă", la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Aflați de la specialiști în domeniu cum să atrageți bani comunitari, cine este eligibil pentru fondurile europene, câți bani se pot atrage. ... (continuare)
[ Joi, 29 aprilie 2010 ]   BURSA
BTL Design, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Oraselor din Romania organizeaza la Bacau, pe 29 aprilie, la hotel Decebal, un simpozion de Administrație Publică Locală, cu titlul Soluții pentru administratiile locale in contextul c... (continuare)
[ Luni, 26 aprilie 2010 ]   BTL DESIGN
Compania Finmedia are deosebita plăcere de a vă invita să participați la expo - conferința dedicată energiei regenerabile “Energia regenerabila în România”, ediția a II-a ce va avea loc în data de 27 Aprilie 2010 la hotel World Trade Center – Pullman București, sala Mexico & Seoul.... (continuare)
[ Marti, 13 aprilie 2010 ]   Finmedia
În perioada 16-17 aprilie 2010, Facultatea de Drept a Universității București, SCA “Piperea & Asociații” și Grupul de presă “Bursa” organizează la Facultatea de Drept, sub denumirea consacrată de “Dreptul afacerilor“, o conferință având ca teme integrarea dreptu... (continuare)
[ Marti, 09 martie 2010 ]   Grupul de Presa Bursa
BODY MIND SPIRIT FESTIVAL este o manifestare ale cărei activități se desfășoară pe mai multe planuri: • Prelegeri și conferințe – pe teme de frumusețe, nutriție, dietă, terapii naturiste, psihologie și psihoterap... (continuare)
[ Joi, 25 februarie 2010 ]   bodymindspiritfestival.ro
Camera de Comert a regiunii Trapani-Sicilia va fi prezenta in perioada 25-28 martie la cea de a 23 a editie a Targului de Turism al Romaniei ce se desfasoara in cadrul Romexpo ,la pavilionul central, standul expozitional B17. Camera de Comert a regiunii Trapani reprezinta interesele generale ale... (continuare)
[ Vineri, 19 martie 2010 ]   Helloevents
Finmedia organizează în ziua de 24 martie 2010, la hotelul Crowne Plaza din București, a X-a ediție a CARDS FORUM & NEW BANKING TECHNOLOGIES, eveniment de referință pe piața instrumentelor de plată. Forumul pieței cardurilor, constituie arena perfectă privind opinia formatorilor d... (continuare)
[ Marti, 16 martie 2010 ]   Finmedia
Cea de-a saptea editie a Targului International de Carte si Muzica de la Brasov se va desfasura in Aula "Universitatii" Transilvania intre 11-14 martie 2010. Evenimentul din acest an, matrice inconfundabila si emblematica pentru viata culturala a orasului si a tarii, deschide seria manifestarilor d... (continuare)
[ Miercuri, 24 februarie 2010 ]   Libris
Cu ocazia Zilei Sigurantei pe Internet 2010, Consortiul Sigur.Info, invita copiii si tinerii cu varste intre 6 si 19 ani sa participe la concursul national „Cum te vad ceilalti pe Internet? Gandeste inainte sa postezi.” Pe data de 9 februarie 2010 se sarbatoreste la nivel european Zi... (continuare)
[ Vineri, 15 ianuarie 2010 ]   Singur. Info
Pe data de 3 decembrie va avea loc ediția 2009 a Galei Sănătății, cel mai important eveniment dedicat premierii performanțelor din sănătatea românească! O societate matură, responsabilă, trebuie să își recunoască și să își aprecieze valorile, iar sistemul sănătații avea nevoie de o confirmare a soli... (continuare)
[ Luni, 02 noiembrie 2009 ]   SanatateaTV
„Festival de Sicilia” este un eveniment business organizat de Hello Events si Camera de Comert a regiunii Trapani-Sicilia si are ca scop promovarea pe piata din Romania a produselor regiunii Trapani. Evenimentul se va desfasura in perioada 3-4 decembrie 2009 la Bucuresti in cadrul Wor... (continuare)
[ Vineri, 27 noiembrie 2009 ]    Hello Events
Compania Finmedia are deosebita plăcere de a vă invita să participați la seminarul intitulat ”Investiții verzi în domeniul energetic”, ce va avea loc în data de 29 octombrie 2009, la hotel Crowne Plaza București, Ballroom B+C. O problemă majoră la nivel mondial este reprezentată de î... (continuare)
[ Joi, 08 octombrie 2009 ]   Finmedia
FII JURNALIST PE ZIARE.RO!

Fii jurnalist! Asteptam articolele tale pe adresa redactia@insidecom.ro pentru a fi publicate. Trimite-ne materiale interesante si poti castiga bani. Click pentru mai multe detalii.

Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:


Top 5 stiri ale editiei