Antena3.ro Antena3
Prima pagina Arhiva Inscriere presa Contact
  Marti, 18 ianuarie 2022, 13:18 ennlfrdeites
Presa de la a - z | Nationala | Locala | Regionala | Diaspora | Internationala | Comunicate | Evenimente | Forum | Link-uri utile | Abonare newsletter | Bilete de avion |
 
Politice
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Organizația de Femei a PDL își alege, în prezent, noua conducere în cadrul Convenției naționale a organizației care se desfășoară la Palatul Parlamentului. Potrivit celor comunicate de comisia de organizare a scrutinului intern, în prima parte a evenimentului se vor alege președintele, prim-v... (continuare)

0 din 2 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Consilierul premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass a fost întrebată, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, dacă vor fi impozitate pensiile. Vass și-a pierdut răbdarea și a răspuns: "Dați dovadă de autism repetând obsesiv aceeași întrebare. De câte ori aveți de gând să mă mai întrebați acest lucru... (continuare)

+2 din 6 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, le-a îndemnat pe femeile democrat-liberale să lupte pentru a prelua puterea în politică pentru că bărbații nu o vor ceda de bunăvoie, sâmbătă, în discursul ținut la deschiderea lucrărilor Convenției Naționale a Organizației de Femei a Partidului Democrat Liber... (continuare)

0 din 2 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Prim-vicepreședintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Roberta Anastase a spus, sâmbătă, la Convenția Națională a femeilor din PDL, că USL îl pregătește pe Adrian Năstase pentru funcția de premier iar cu Victor Ponta "joacă la cacealma". "Ar fi de bun simț ca PSD să spună că nu Ponta va fi p... (continuare)

-2 din 4 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Coordonatorul PSD Sector 3, vicepreședintele Robert Negoiță, a fost atacat de colegii săi joi seara, aceștia acuzându-l, în prezența lui Ion Iliescu și a lui Miron Mitrea, că a fost "parașutat" de la centru și că vrea să candideze împotriva voinței filialei pentru Primăria Sectorului 3. Negoiță a re... (continuare)

0 din 2 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Vicepreședintele Partidului Democrat Liberal, Elena Udrea a declarat, astăzi, la Convenția Națională a Organizației de femei democrat-liberale, că președintele Traian Băsescu "este cel mai deschis" la capitolul promovarea femeilor în funcții importante. "Mai toate femeile care au astăzi funcții i... (continuare)

-1 din 5 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial și ministru al Muncii, crede că USL ar obține mai multe voturi în alegerile ce vin dacă cele două partide din alianță, PSD și PNL, ar fi conduse de Adrian Năstase, respectiv Călin Popescu Tăriceanu. “Cred că da, ar lua mai multe voturi, pentru... (continuare)

-8 din 10 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Președintele PNL, Crin Antonescu, i-a atacat, la Brașov, pe senatorul Teodor Meleșcanu, care "coabitează, de când se știe, cu cine vrei și cu cine nu vrei", pe deputatul Adriana Săftoiu, care "admira răutatea lui Băsescu", cât și pe Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu, "lași" care "tac mâlc la mitocăni... (continuare)

+4 din 14 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Leonard Orban, ministrul Afacerilor Externe, a dezvăluit în emisiunea „Vorbe grele", realizată de Victor Ciutacu, că a conlucrat foarte bine cu Traian Băsescu în perioada în care i-a fost consilier. „În situații complicate am gestionat relațiile cu Consiliul European. Vă reamintesc că... (continuare)

0 din 6 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Primarul Sorin Oprescu va oferi consultanță autorităților din Chișinău pentru dezvoltarea orașului. El a avut discuții în acest sens atât cu primarul Chișinăului dar și cu președintele interimar Marian Lupu. Edilul Capitalei i-a promis omologului său din Chișinau că îi va oferi consultanță pentr... (continuare)

+1 din 1 VOT
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Vicepreședintele PDL Elena Udrea spune că s-a "săturat să iasă fiecare să dea lecții" partidului, "cu atât mai puțin cei care au venit și au câștigat de pe urma partidului", informează Mediafax. Ministrul Turismului a adăugat că sunt probleme și în interiorul PDL, dar pe acestea le pot rezolva singu... (continuare)

-6 din 10 VOTURI
FII JURNALIST PE ZIARE.RO!

Fii jurnalist! Asteptam articolele tale pe adresa redactia@insidecom.ro pentru a fi publicate. Trimite-ne materiale interesante si poti castiga bani. Click pentru mai multe detalii.

Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:


Top 5 stiri ale editiei