Antena3.ro Antena3
Prima pagina Arhiva Inscriere presa Contact
  Marti, 18 ianuarie 2022, 12:36 ennlfrdeites
Presa de la a - z | Nationala | Locala | Regionala | Diaspora | Internationala | Comunicate | Evenimente | Forum | Link-uri utile | Abonare newsletter | Bilete de avion |
 
Externe
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Steve Jobs, legendarul cofondator al companiei Apple, va avea statuie la Budapesta, într-un parc situat în apropierea mai multor firme de înaltă tehnologie, a anunțat vineri una din aceste societăți, Graphisoft, citată de AFP. 'Graphisoft va dezveli, pe 21 decembrie 2011, o statuie în memoria... (continuare)

0 din 4 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Un casier de la un restaurant McDonald's din New York a fost pus sub acuzare pentru agresiune, după ce a bătut două cliente cu un obiect metalic, în urma izbucnirii unui conflict, relatează CNN. Cele două femei bătute sunt spitalizate în stare gravă, a precizat poliția americană. Incidentul s-a p... (continuare)

+10 din 12 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Ploile torențiale înregistrate în zona Americii Centrale de la începutul săptămânii au provocat moartea a 37 de persoane, alte 70.000 fiind sinistrate. În Guatemala, cel mai grav afectată de intemperii, au fost înregistrate 22 de decese, în Nicaragua - șapte, în Salvador - șase, iar în Honduras -... (continuare)

0 din 0 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Zeci de mii de oameni din 82 de țări, inclusiv România, sunt așteptați să iasă în stradă pentru a protesta față de comportamentul băncilor și ineficiența măsurilor anticriză. La New York, sute de activiști ai Mișcării "Occupy Wall Street" ("Ocupați Wall Street!"), care se află de mai multe săptăm... (continuare)

+1 din 11 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Agenția Internațională pentru Energie Atomică va denunța, luni, caracterul militar al programului nuclear al Teheranului. Pentru a treia oară în această săptămână, Iranul este pus de comunitatea internațională pe banca acuzaților. După acuzațiile americanilor că ar fi complotat să-l asasineze pe ... (continuare)

+10 din 10 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Cel puțin trei manifestanți din cadrul mișcării împotriva Wall Street au fost arestați vineri dimineață de Poliția din New York, în timpul unor confruntări în cartierul financiar, informează AFP. Poliția a încercuit un grup de manifestanți care se îndrepta spre sediul bursei americane mergând... (continuare)

+2 din 4 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Doi români sunt blocați în India, de două luni, după ce nava cargo pe care se aflau a naufragiat în apropiere de Mumbay. Ancheta trebuia să fie simplă. Se pare însă că acuzarea vrea să îi scoată vinovați pentru scufundarea premeditată a navei. Acum, se tem de ce e mai rău. Pentru că la asta trebu... (continuare)

-1 din 3 VOTURI
FII JURNALIST PE ZIARE.RO!

Fii jurnalist! Asteptam articolele tale pe adresa redactia@insidecom.ro pentru a fi publicate. Trimite-ne materiale interesante si poti castiga bani. Click pentru mai multe detalii.

Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:


Top 5 stiri ale editiei