Pagina de internet al cotidianului austriac krone.at prezintă un articol cu titlul “Cei mai leneși Parlamentari UE”. Gigi Becali se află în frunte, el chiulind de la 73 la sută din ședințele de la Bruxelles.

Cotidianul austriac Krone scrie despre efectele pe care le-au avut modificările Parlamentului de la Bruxelles, în ceea ce privește remunerarea a deputaților europeni. Din 2009, s-a făcut o reglementare a salariilor parlamentarilor din România și Bulgaria, ale căror salarii fixe au crescut de la 80.000 de euro, la 90.000 de euro, pe an. Toate acestea nu l-au motivat însă pe Gigi Becali să lucreze mai mult, ci din contră.

Gigi Becali, care are mandat din 2009, a participat la doar 37 de ședințe, din 137 de reuniuni, ceea ce înseamnă că latifundiarul a lipsit de la 73 la sută din totalul întâlnirilor din Parlamentul European. Acest lucru îi oferă un dezonorant loc unu în rândul chiulangiilor. Acesta lucru nu îi afectează conturile.

Integral pe AdevărulComentarii

SecondHand NonEuro Sa-l pupe-n fund cei care l-au ales,popor de lele!Ce dracu sa faca oaia asta in PE?Sa ne faca de ras!Data viitoare sa-l alegeti pe multiculturistul ruginiu Madalin-BA Voicu,sa nu-l ma vedem pe la televizor facandu-ne pe romani needucati si prosti

12 septembrie 2012 13:45

ha! chiulangiu...chiulangiu, da' e si repetentu' clasei!

12 septembrie 2012 12:00

oier european ratza,dar dumitale,nu esti in aceeasi oala?mu te chemi ,tot roman?

17 iulie 2012 23:08

Daniel My friend, habar n-ai, daca tu lipsesti 3 zile consecutive de la munca poti fi dat afara f. legal. Si daca nu lipsesti 3 zile consecutive, dar esti recidivist in domeniu, tot poti fi dat afara, la fel de legal. Becali de ce nu poate fi dat afara ?? Ca iti place tie de el cum miroase a brinza de mioare ?? GLARE !!!

17 iulie 2012 18:52

Ratza da, este adevarat, v-o meritati pe deplin.

17 iulie 2012 16:57

oier european reprezentantii poporului.HALAL NATIUNE ! BRAVOS !Oare sa fie adevarat ca ne meritam soarta?

17 iulie 2012 11:23

Ce ticăloșie ordinară! Cam mare ipocrizia și jaful din banul contribuabililor europeni. N-am nimic împotriva celor care absentează de la serviciul de europarlamentar sau de parlamentar autohton, dar ar trebui ca orice absență să fie scăzută din salariu, deoarece asta e procedura care se aplică la orice salariat bugetar sau nu. Așa se vor putea și economisi banii de la bugetul țării sau al bugetului europarlamentului. Nu de alta, dar prea au șoriciul gros nemernicii care-și bat joc de prezența la serviciul de aleși. Iar prostimea plătește taxe, impozite, biruri, amenzi, etc. Păi dreptate e asta? Dar dacă nemernicia asta deșănțată se perpetuează în continuare, atunci ce rostul dracului îl mai are acea etică profesională strictă și impusă de regulamentele în vigoare care e aplicată cetățeanului obișnuit? Dreptatea trebuie să fie universală! Iar aplicarea acestui principiu la fel! Dar dacă acești nemernici își bat joc de toate regulile respectate de marea majoritate a salariaților bugetari sau eurobugetari, asta e situația! Presa scrisă și cea vizionabilă de ce nu se implică mult mai acut în lichidarea acestui flagel social? Reporterii de presă trebuie să adreseze mult mai frecvent aceste întrebări forurilor executive respective și să ceară luarea de măsuri de reglementare a acestor nemernicii deșănțate și grosolane!

7 ianuarie 2012 8:32

Ce ticăloșie ordinară! Cam mare ipocrizia și jaful din banul contribuabililor europeni. N-am nimic împotriva celor care absentează de la serviciul de europarlamentar sau de parlamantar autohton, dar ar trebui ca orice absență să fie scăzută din salariu, deoarece asta e procedura care se aplică la orice salariat bugetar sau nu. Așa se vor putea și economisi banii de la bugetul țării sau al bugetului europarlamentului. Nu de alta, dar prea au șoriciul gros nemernicii care-și bat joc de prezența la serviciul de aleși. Iar prostimea plătește taxe, impozite, biruri, amenzi, etc. Păi dreptate e asta? Dar dacă nemernicia asta deșănțată se perpetuează în continuare, atunci ce rostul dracului îl mai are acea etică profesională strictă și impusă de regulamantele în vigoare care e aplicată cetățeanului obișnuit? Dreptatea trebuie să fie universală! Iar aplicarea acestui principiu la fel! Dar dacă acești nemernici își bat joc de toate regulile respectate de marea majoritate a salariaților bugetari sau eurobugetari, asta e situația! Presa scrisă și cea vizionabilă de ce nu se implică mult mai acut în lichidarea acestui flagel social? Reporterii de presă trebuie să adreseze mult mai frecvent aceste întrebări forurilor executive respective și să ceară luarea de măsuri de reglementare a acestor nemernicii deșănțate și grosolane!

6 ianuarie 2012 10:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.