Din acest an, orice alegător poate verifica de altfel dacă a fost înscris corect în Registrul Electoral şi unde se află secţia de votare la care a fost arondat, introducându-şi datele personale într-o aplicaţie disponibilă pe internet la adresa www.registrulelectoral.ro.

În prima zi a campaniei electorale pentru europarlamentare, sistemul electronic de centralizare a numărului de alegători care va fi utilizat prima dată la alegerile europarlamentare din acest an arată că în România sunt 18.300.376 de cetăţeni cu domiciliul în ţară care vor fi chemaţi la vot pe 25 mai. Acestora li se adaugă 512.017 de cetăţeni români care s-au mutat inclusiv cu domiciliul în străinătate, dar care pot vota cu paşaportul.Integral pe GândulComentarii

MĂ Ponto ai chef de niste prezidentiale? Da FĂ ce Pana mea. La barca electorala pontista unde trage si penelisti ca Tariceanu(et company) si 99.99 % pesedisti, plus majoritatea celor puscariabili (indiferent de culoarea politica), sufla din greu pentru a o tine umflata latraii lu’ Felix(Penalul) si Ghita (NU Ciobanul).

27 aprilie 2014 9:04

acid Un popor harnic si cuminte condus de tampiti care nu stiu sa numere nici alegatorii!

27 aprilie 2014 8:49

Marc Când i-a avantajat să fie numai 16 milioane ca să-l concedieze pe Băsescu au fost 16, acum curvele pontiste au nevoie de 19 milioane, probabil ca să bage mai mulți pesediști în parlamentul UE care plătește 7-8000 euro lunar.

27 aprilie 2014 8:45

Vali Fa Victore am ras cum nu credeam.... Baroane esti tare..

27 aprilie 2014 6:10

cretinoid sunt de 14 ani plecat in strainatate si apar pe lista electorala din orasul meu. deci....ce ma intereseaza este daca o sa pot verifica daca numele meu apare ca si votant dupa alefgeri in acea sectie de votare, pentur ca eu votez in strainatate.

26 aprilie 2014 22:04

@liberalul socialist sunt 500 de mii de cetateni romani cu domiciliul in strainatate legal. Adica aia care au pasaportul ala special de "cetatean roman domiciliat in strainatate". Nu se inghesuie multi sa faca treaba asta ca nu prea iti foloseste la nimic.

26 aprilie 2014 21:59

gica,contra Exista vreo 25 de milioane de romini raspinditi in toata lumea care si-au pastrat cetatenia nu de drag de tara ci pentru ca la renuntare trebuiau sa plateasca vreo suta de $ Din astia vreo 5 miloane sunt pe afara la munca sau de tot si vreo 3milioane inca sunt legati de tara si ar vota normal contra comunistilor cu fata umana Oricum conteaza cine numara nu cine voteaza !

26 aprilie 2014 16:49

nicolaie scârbacii virusați cu microbul letal moral bășinismus fac spume pe ziare punct, Asemenea unor câini turbați își caută luna pentru a urla.

26 aprilie 2014 16:16

liberalul socialist Numai 512.000 de romani taitori in strainatate? Nu iau in calcul romanii de prin Italia si Spania, poate spre 3 milioane, care au "domiciliul" in Romania, ei traind prin baraci sau cite 50 intr-o camera - dar toti romanii plecati in afara UE (USA, Canada, Australia etc.) au locuinta in tarile respective,FARA A FI RENUNTAT LA CETATENIE! Foarte rar se intimpla ca un roman sa renunte oficial la cetatenia romana. Deci, scopul acestor cifre este ca, pe de-o parte, sa permita fraudarea masiva a votului in tara si, simultan, reducerea stricta a votantilor in Strainatate. Cit timp apar doar citeva sute de mii de romani pe-acolo, isi permit sa puna doua-trei urne in tari de dimensiunile Canadei, USA, Australia... Nu are decit sa mearga ore intregi cu masina (sau avionul) timpitul de roman care nu are altceva de facut decit sa mearga sa voteze. De obicei, NU CU NOI!

26 aprilie 2014 12:01

Fa Victor pleci in campanie tot cu "ma Doina" ?? VICTOR: - Făi, Liviule, ce Pana mea căutăm noi aici în apă? LIVIU (scârbit, pe sub mustaţă): - Păi, cumetre, a plouat. Vrei să opresc eu ploaia? Sau o opreşti tu, că prea ej premier, dă-te-n sânge... VICTOR: - Făi, Liviule, da’ cât ai fost în Pana mea jupânu’ la judeţu’ ăsta dă săraci, nişte diguri şi nişte dăjcolmatări dân ălea nu puteai să faci şi tu? Că ţi-ai tras tot caşcavalu’ pă felie la firma ta dă drumuri, da’ la săracii ăştia ai pus decât flori la primărie şi un ulei la alegeri, să le-alunece mai bine... LIVIU (scârbit, pe sub mustaţă): - Hai, cumetre, n-o da în d-astea cu mine. .. Prea ej tare-n gură cu noi, ăştia dă pă judeţ, în ultima vreme. Da’ cine morţii ei te-a adus în cârcă pân-aici, mă cumetre? Nu baroneţii dă judeţ? gandul.info

26 aprilie 2014 11:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.