Pe frontispiciul liceului Marton Aron din Miercurea Ciuc a apărut stema Ungariei. Stema a fost amplasată odată cu renovarea care a avut loc în această vară şi care a fost făcută şi cu bani de la bugetul de stat al României.

Mai mult, inscripţia în limba română "Liceul Marton Aron" a fost înlocuită cu cea în limba maghiară "Liceul principal romano-catolic", iar la intrarea în clădire nu apare nicăieri stema României sau drapelul.

Cazul nu este singular. Anul trecut, la Sfăntu Gheorghe, stema Ungariei a apărut pe frontispiciul gimnaziului din oraş.


Comentarii

didi acum cand ungaria a intrat in rapa nationalistilor si toata lumea ai acuza de dictatura nationalista este timpul potrivit ca guvernul roman sa preieie inapoi teritorile ocupate nationalisti unguri trebie construite urgent orase si cartiere noi si locuintele predate tinerilor romai la prima casa

8 ianuarie 2012 4:28

iubitorul de tara ''EI'' testeaza mereu blandetea ,bunatatea si rabdarea poporului roman.Ma intreb ;Pana cand ?

6 ianuarie 2012 10:46

re ei na,de asta nu puteti voi dormi????

6 ianuarie 2012 10:25

monsieur Poa` sa scrie si sa sunt din republica democrata Congo... este irelevant. Daca ei se simt mai bine, nu-i bai. Totusi sa nu uite ca bugetul national se strange la Bucuresti, si intr-o zi UDMR o sa ajunga si in opozitie, sa te tii atunci jale si tristete pe ei. O sa invete si Romana si rromales numai sa primeasca cativa firfirei sa-si intretina Tokes masinile de lux si vilele.

6 ianuarie 2012 9:26

Dinu TREBUIE CA UNGURII DIN ROMANIA SA_SI DOVEDEASCA CETATENIA ROMANA SI DACA NU VOR,SA LI SE IMPUNA!!!

6 ianuarie 2012 9:08

ION Jucati-va cu focul ungurilor, ca romanul e rabdator. Asa l-a facut masa, dar si cand s-a satura de voi, va fi mai rau ca la Mohacs. Iar nu s-a mai auzi de voi vreo 150 de ani.

6 ianuarie 2012 8:15

O.G. Poate asa era planul original !! si asa Ungaria este in cacao ... nu inteleg ce doresc cei ce au ramas sa se mai uneasca ...

6 ianuarie 2012 8:03

Ivan Ce face prefectul? Doarme?

6 ianuarie 2012 8:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.