Zachary Quinto, interpretul lui Spock din Star Trek, dar şi al criminalului Sylar din "Heroes", a recunoscut că este homosexual.

Deşi a refuzat mereu să vorbească despre orientarea lui sexuală, Quinto s-a decis să facă public faptul că este atras de bărbaţi.

Dezvăluirea a venit în timpul unei discuţii despre cel mai nou rol al său din piesa "Angels in America". Piesa de pe Broadway aduce în prim plan suferinţa bolnavilor de SIDA.

"Ca bărbat homosexual, piesa m-a făcut să simt că mai sunt multe de făcut. Discriminarea şi prejudecăţile sunt peste tot.
Ca fiinţă umană mă întreb de ce atâta discrepanţă şi de ce nu putem trăi toţi împreună, o cultură, o societate unită?", a spus el în "New York Magazine".

În ciuda faptului că nu şi-a recunoscut până acum orientarea sexuală, tabloidele americane au bănuit că este gay datorită faptului că Zachary a avut foarte multe roluri de homosexual în cariera sa de actor, scrie The Sun.

Prin dezvăluirea sa, "Spock" s-a alăturat homosexualilor declaraţi de la Hollywood, pentre care se află Ricky Martin, Lance Bass şi Ellen DeGeneres.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.