Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, marţi, că Partidul Mișcarea Populară este un partid de traseişti, compus din oameni care nu şi-au găsit locul în PDL, relatează Mediafax.

"Nici nu poate fi comparat PDL cu partidul de traseişti Partidul Mişcarea Populară. Îmi permit să remarc că nu există nicio legătură între manifestul, programul şi statutul PMP şi ce a devenit el pe parcurs: un partid compus din oameni care nu şi-au găsit locul în PDL, adunaţi cu arcanul, indiferent care a fost parcursul lor politic şi profesional în ultimii 2-3 ani", a spus Blaga, la Hotnews.

El a mai arătat că PDL este cel mai reformat partid din România, niciunul dintre vicepreşedinţi nefiind membri ai PCR sau FSN, precizând că el este singurul din conducerea partidului care a fost membru al FSN.

Blaga a mai arătat că PDL a fost alături de preşedintele Traian Băsescu în toate bătăliile şi că acesta nu trebuie să atace "în asemenea hal PDL". "Nu cred că poţi să ataci în asemnea hal PDL, făcând, în acelaşi timp, apologia PMP din care face parte şi domnul Marin Anton, unul dintre cei mai virulenţi parlamentari împotriva preşedintelui în 2012 şi care a votat căderea Guvernului Ungureanu sau primari condamnaţi cu suspendare care au fost suspendaţi din PDL", a spus liderul PDL.

În legătură cu unificarea dreptei, Blaga a spus că nu există nicio problemă în unificare dreptei dacă toate partidele de dreapta vor conştientiza, în campania pentru europarlamentare, că adversarul comun este PSD şi nu PDL şi vor lăsa "loc de bună ziua în vederea viitoarelor discuţii".

Integral pe România LiberăComentarii

val 1 Vai de mine au inceput jigodiile din PMP si PDL sa se atace dupa ce au fost ani buni membrii aceluiasi partid. Imi "place" ca ii dau inainte ca ei sint partide de dreapta dupa ce au fost membrii in Internationala Socialista, ani buni de zile si dupa ce au fost in FSN si au fost sub umbrela si conducerea Javrei Ordinare, poate mai prostesc pe unii dintre alegatori

15 aprilie 2014 17:45

@rocky Au inceput javrele sa-si dea in cap unii altora?Asa se intampla in haita.Blaga a inteles ca domnu' pres n-are sanse si a schimbat taberele.Asta e...mai vrea la putere si domnu' pres nu-l poate ajuta

15 aprilie 2014 16:30

rocky Bai Blaga tu in loc sa te lupti cu Ponta ai ce ai cu cei din dreapta.Esti un mare porc.

15 aprilie 2014 15:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.