Stan nu s-a sfiit niciodată să arate cu degetul faptul că jucătorii Stelei nu erau pregătiţi fizic când a preluat echipa. Totodată, antrenorul crede că va rezolva toate problemele fizice ale roş-albaştrilor după cantonamentul montan în care se va pune accent doar pe "alergare şi forţă".

La mulţi ani, domnule Stan! Ce face antrenorul Stelei la începutul anului?
Se linişteşte şi se relaxează împreună cu familia.

Nu se gândeşte şi la pregătirea fizică a elevilor săi?
Jucătorii au primit un program bine stabilit la sfârşitul turului, cu ce au de făcut în această perioadă. Sper că sunt suficient de profesionişti să îl respecte.

Este un program general sau este făcut în funcţie de nevoile fiecăruia?
Cel mai important în alcătuirea acestui program a fost să ţinem cont de ce deficienţe avea fiecare. De exemplu, Răduţ, Matei, Prepeliţă, Bălan şi Florin Costea au primit şi lucruri suplimentare, pentru a recupera minusurile cauzate de accidentări sau de lipsa jocurilor.

"Lotul actual e suficient!"

Mai concret?
Am încercat să recuperez fiecare accidentare în parte. Pentru Florin Costea am pus accent mare pe forţa picioarelor, pentru că acolo avea probleme. Nu a făcut o pregătire bună în vară, plus că venea după o accidentare şi acum trebuie să tragă mai tare.

Rămâne valabilă promisiunea că vom vedea un Florin Costea foarte bun în retur?
Dacă el îşi doreşte asta şi este serios, da, rămâne valabilă. Totuşi, nu e vorba numai de el, ci de toţi jucătorii care au venit după cantonamente şi care nu au prins o perioadă bună de pregătire.

Ce diferenţe sunt între Steaua pe care aţi preluat-o şi cea care a terminat sezonul de toamnă?
Păi, toată lumea a văzut că am crescut de la meci la meci. Eu încă de la început am ştiut că îmi va fi foarte greu, dar, în ciuda tuturor criticilor, am demonstrat că suntem puternici. Gândiţi‑vă ce adversari am avut, ce rezultate am obţinut şi cum ne-am calificat în primăvara europeană. Eu cred că suntem pe un drum foarte bun şi asta s-a văzut.

Mai vreţi întăriri?
Din ce am înţeles, se va face şi transferul lui Dănănae şi dacă e aşa, nu mai avem nevoie. Au mai venit Chipciu, Machado, Chiricheş şi Pârvulescu, şi nu cred că mai trebuie alţii.

Deci nu-i cereţi patronului investiţii masive.
De ce să fac asta? Abia am creat un grup aici şi acum am nevoie doar de o perioadă de pregătire să îi pun pe picioare. Eu pot să spun că nici măcar de Tatu nu m-am putut bucura în tur, pentru că a tot fost accidentat. Vom arăta mult mai bine în retur.Integral pe ProSportComentarii

! CE GREU LA TI OBTINUT DE LA TARANU ASTA RATAT CARE E ANALFABET CA SI ALBANEZU... BAGAMAISH PULA IN VOI SA VA SARA SARMALELE PE GURA!!

5 ianuarie 2012 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.