Gabriela Firea si Florin Pandele au venit impreuna cu fiul lor David Petru in emisiunea "La Maruta" unde au vorbit despre dorinta lor de a-si extinde familia. Cei doi isi doresc si lucreaza deja la cel de-al doilea copil.

Florin Pandele a declarat ca el este cel care se ocupa cel mai mult de cresterea baietelului pe care il au impreuna, sustinand ca baita de seara a micutului ii revine in majoritatea timpului lui.

"Eu sunt resposabil cu baia de cand l-a adus acasa de la spital si cu masa de dupa. Avem un intreg ritual, el suporta un masaj in cadita. Gabriela nu il vede de duminica seara pana miercuri. Cand pleaca la Senat el doarme, cand se intoarce, la fel", a declarat Florin Pandele.

Gabriela Firea a marturisit ca isi doreste foarte mult inca un copil: "Ne dorim inca un copil, chiar si gemeni, bine, nu tripleti ca Nicoleta Luciu. Sotul inca e la faza in care asteptam nepoti si zice sa lasam copii pentru cei mai tineri. Eu l-am convins ca nu exista bucurie mai mare decat sa ai copii. Momentan lucram la asta".

Au donat bani pentru o cauza nobila

Cei doi au facut un gest emotionant in timpul emisiunii, cuplul Firea-Pandele au donat o suma importanta de bani pentru ca visul Cameliei Duta, o fost concurenta de la Romanii au talent, de a avea o casa. Catalin Maruta isi doreste sa stranga bani prin intermediul vedetelor si donatiilor primite pentru a=i oferi o locuinta dansatoarei de step.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.