Anul 2014 nu se anunta deloc unul usor pentru Nicoleta Luciu. Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului, i-a analizat diagrama si a descoperit ce o asteapta in urmatoarea perioada pe frumoasa bruneta.

Nicoleta Luciu este nascuta intr-o zi guvernata de Pamant Yang si Sobolan si in an de Metal Yang si Maimuta. 2014 va fi un an al schimbarilor pentru bruneta, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, posibil chiar si un divort, din cauza ciocnirilor elementelor din destinul ei cu acelea din anul curent.

Astfel, Sobolanul se ciocneste cu Calul si se poate crea un dezechilibru in relatie, pot aparea tensiuni si neintelegeri. Metalul Yang din anul nasterii se ciocneste cu Lemnul Yang din 2014, ceea ce poate produce schimbari majore in celelalte aspecte ale vietii vedetei. Astfel, in ceea ce priveste jobul este posibil ca Nicoleta sa aiba parte de nemultumiri, insa daca face schimbari semnificative in viata ei, nu va mai fi penalizata de ciocnire.

Necazuri si cu tenul, si cu dintii si plamanii

In ceea ce priveste sanatatea, este posibil sa aiba probleme cu tenul din cauza faptului ca, desi are mult metal in destin-element care guverneaza pielea, dintii si plamanii-acesta sa fie consumat de Lemnul si Focul din 2014, dar si de Apa care guverneaza perioada de noroc in care se afla pana la 37 ani.

Ca remediu pentru acest dezechilibru, Nicoleta ar trebui sa ia un complex de antioxidanti, ulei Omega 3, minerale, Calciu si Magneziu.

O alta perioada mai putin buna in viata Nicoletei va incepe dupa ce va implini 37 ani, din cauza ciocnirii dintre Sobolanul din ziua nasterii si Calul care guverneaza intervalul 37-42 ani. Ar fi bine sa poarte un medalion cu zodia Capra si anul acesta, pana pe 3 februarie 2015, dar si intre 37-42 ani.

Se chinuie sa scape de bube

Multe medicamente si multe creme. Asta e viata Nicoletei Luciu de aproapoe 3 luni, de cand vedeta s-a trezit intr-o dimineata cu tenul invadat de zeci de cosuri. Tot cosmarul a fost provocat de un stafilococ.

Din fericire, in ultima perioada, se pare ca a ajuns pe drumul cel bun, acum tenul ei fiind intr-o stare mult mai buna decat luna precedenta, cand era invadat de bube si puncte rosii. In plus, din cauza depresiei, a luat si foarte mult in greutate in ultimele luni.

Integral pe CancanComentarii

M Curaj, Nicoleta Luciu, te admiram, te respectam, esti o tanara mama si sotie exemplara, model pt. multe romance! Copii minunati si sotul afectuos, bun tata, sunt realizarile tale extraordinare, in aceste timpuri nesigure si lipsite de standarde de morala.

10 aprilie 2014 20:17

vio Daca Gena Rusu asta stie atat de multe eu propun sa fie presedinta tarii! Rar mi-a fost dat sa intalnesc atatea prostii la un loc si da, m-am obosit sa le citesc ( din 2 in 2 e-adevarat) ca sa-mi fac o imagine clara asupra prostiei omenesti.Si are si remedii!! Si poate castiga si bani din asta??

10 aprilie 2014 7:00

gicga,contra Nicoleta a fost o tinara fara alte calitati sociale decit frumusetea de care a profitat din plin Dar frumusetea e trecatoare si nu te poti agata de ea Reusita ei sunt copii si stabilitatea financiara asigurata (oare) prin casatorie in principal Ii doresc sanatate !

10 aprilie 2014 5:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.