Un oras intreg le plange acum pe cele trei tinere care au murit arse de vii intr-un restaurant din Constanta. Printre ele se numara si patronul localului care, desi nu le angajase cu forme legalen, spune ca le considera...copiii lui.

George Karam, patronul restaurantului Kairam in care si-au pierdut viata intr-un mod ingrozitor cele trei tinere din Constanta, sustine ca fetele erau pentru el precum copiii lui. Cu toate acestea, barbatul nu le-a angajat pe tinere cu forme legale, motiv pentru care, in urma anchetei desfasurate de politisti, a primit o amnga uriasa: 80.000 de lei.

Bulversat, omul sustine ca a facut tot ce a fost omeneste posibil pentru ca din incendiul devastator sa scape cu viata cat mai multe persoane. Din pacare, pentru cele trei tinere, doua dansatoare si o cantareata, a fost prea tarziu...

"Eram in birou, iar dupa 10 am iesit in sala. La 10 si 20 am intrat in restaurant, a aparut fum de sus, de la scara. Mi-a spus cineva, am urcat la etaj si am vazut o fata pe care am salvat-o. Apoi m-a ajutat un pompier, deja ajunsesera acolo. Fata plangea, ii era frica, nu era constienta.

Eu nu puteam sa respir si am primit o masca de oxigen. Nu auzeam fetele tipand. Le-am spus pompierilor ca mai sunt fete la etaj, in vestiar.

Camera unde au fost fetele e la distanta de 12 metri de bucatarie, care e la parter. Focul a iesit din acea camera in care erau fetele. La camera de langa nu era fum. Ori s-a intamplat ceva acolo cu ele, ori a fost o mana criminala. Am 60 si ceva de ani, niciodata nu am vazut un asemenea fum gros. Fetele care au murit erau parte din familia mea, imi pare foarte rau... Am doua fete si cu ele trei aveam cinci. Am facut tot posibilul pentru salvare", a declarat omul pentru emisiunea "La Maruta".

Interesant este si faptul ca, cu putin timp inainte, doua camere de supraveghere ale localulu au fost taiate. Patronul localului nu exclude o mana criminala. "Vineri au functionat doar doua camere de supraveghere din patru. (...) Cineva a urcat sus, la toaleta, si dupa ce a iesit fumul a iesit direct afara... Probabil acea persoana a aruncat ceva acolo, la fete...", a incheiat George Karam.

Integral pe CancanComentarii

Justitiar Cine se apuca de prostitutie, la fel sa piara.

7 aprilie 2014 20:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.