Zvonuri despre un posibil divort intre politicianul Cristian Boureanu si modelul Valentina Pelinel au aparut inca de anul trecut. Cei doi au negat atunci ca se vor desparti, dar iata ca astazi au fost depuse actele de divort. De catre el.

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au format multa vreme unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Iata, insa, ca neintelegerile dintre ei au fost atat de mari, incat s-au distantat iremediabil, in ultima perioada, iar eforturile de a-si salva casnicia au fost sortite esecului. Valentina Pelinel este plecata la New York inca de la inceputul anului si se pare ca nu are de gand sa revina in tara prea curand. Acest lucru i-a distantat si mai mult pe cei doi soti, astfel ca iminentul s-a produs.

“Da, divortam. Astazi am depus actele de divort. Eu le-am depus si am cerut divortul, Valentina este inca la New York. Dupa mai mult de trei luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim", a declarat politicianul, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, cu tristete in glas, la doar cateva minute dupa ce a facut anuntul pe pagina personala de Facebook.

"Ii sunt recunoscator pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente”, a scris politicianul pe npagina de socializare, in jurul orei 14.00.

De cealalta parte, Valentina incearca sa-si inece amarul in munca, astfel ca, in ultima perioada, se concentreaza foarte mult pe cariera. Aceasta a participat in New York la tot felul de castinguri, ba chiar a realizat si o sedinta foto extrem de sexy, incercand astfel sa-si recladeasca cariera de manechin, neglijata in ultimii ani.

Integral pe CancanComentarii

Lingaul Un bou cu tate ,flacaneata nu se duc muierile aste degeaba de la tine!!

7 aprilie 2014 19:05

Mai baiete Bourete " Manechin " ti-a trebuit, " cu mane_chin" ramai.

7 aprilie 2014 18:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.