Partidul Verde consideră hilară şi exagerată candidatura lui Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei, a declarat miercuri preşedintele verzilor, Ovidiu Iane.

Liderul PV este de părere că anunţul online al acestei candidaturi "surpriză" denotă o "manevră politică de prost gust".

"Considerăm ca în politică este nevoie de oameni responsabili care să dovedească pricepere şi seriozitate în acţiunile lor. "
Integral pe CotidianulComentarii

sandibel si noi consideram hilara asocierea cu PDL a PV. Dar cum somnul ratiunii naste monstri, iar romanii au ajuns sa aiba creierele atrofiate, totul este posibil

13 martie 2012 14:52

Paul E complet ne-interesant ce crede facatura politica eco-verde (terminalul politic al eco-mafiei) despre facatura mediatica exhibitionista I.C.. Inseratele platite travestite în stiri au ajuns sa sufoce presa.

5 ianuarie 2012 6:21

MARIN Facatura de Partid Verde, are ca sef, pe un in divid purtator de coada de maimutza pe spate, o claie de par netzesalat de ani de zile, asezonat cu o moaca de idiot flamand de bani si putere ! N-are treaba idiotul de Iane asta, cu verdeatza, poate doar cu verdeatza din ciorba ma-sii !

5 ianuarie 2012 6:07

Adi Hilara` a fost si candidatura lui Base, a lui EBA, Vadim, Baceali, si tot au iesit ! Asa ca` si Iri are sanse mari sa` castige.Nu radeti de el, ca` s-ar putea sa ajunga` seful vostru ! Fiecare popor isi merita` conducatorii. Succes in tranzitie !

5 ianuarie 2012 3:16

Monica Pana una alta de columbeanu s amai auzit si ma refer la niste studii,realizari..de iane o nu a auzit nimeni! Asa ca ziarul ar face bine sa ne zica ce e rau ce e bine supa niste oameni avizati altfel e cam aiurea!

4 ianuarie 2012 23:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.