Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Gheorghe Ciuhandu şi ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, au semnat contractul de finanţare pentru pasajul de la intersecţia Michelangelo. Aici se va construi primul pasaj subteran din oraş. Valoarea proiectului este de 70 de milioane de lei, 98 la sută din bani fiind finanţare europeană nerambursabilă.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au anunţat, astăzi, că primarul Gheorghe Ciuhandu şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, au semnat contractul de finanţare pentru pasajul subteran din zona Michelangelo. Reprezentanţii Primăriei Timişoara susţin că pasajul de la Michelangelo va fi o mare provocare inginerească, ţinând cont de complexitatea lucrării. De asemenea, potrivit aceleiaşi surse, şoferii care circulă dinspre Pârvan spre Pestalozzi vor fi cei care circulă în subteran, restul străzilor având legături la suprafaţă.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.