Dragostea nu ţine cont de vârstă sau condiţie socială şi aceasta se paote vedea cel mai bine în cazul lui Jennifer Lopez, care este decisă să se căsătorească cu actualul ei iubit, în ciuda tuturor sfaturilor primite.

Jennifer Lopez nu a pierdut prea mult timp singură după despărţirea de Marc Anthony. Cântăreaţa şi-a găsit consolarea în braţele lui Casper Smart, un dansator de 24 de ani.

Pe numele lui adevărat Beau Paul Smart, Casper face parte din trupa de dansatori ai divei de 42 de ani. Cei doi s-au cunoscut în luna mai, dar au început relaţia pe la sfarşitul lunii octombrie.

Se pare că lucrurile merg excelent între cei doi, deşi bărbatul i-ar putea fi fiu interpretei. Iar pentru că fluturaşii sunt atât de intens, vedeta, ani la rând posesoare a celui mai frumos posterior, ar fi decis să-şi unească destinul cu mai tânărul ei partener cât mai repede posibil, imediat după ce va finaliza divorţul de Marc Anthony.

„De îndată ce despărţirea va fi legalizată, Jennifer şi Casper se vor căsători. Ea spune că este primul bărbat care o înţelege cu adevărat şi că el se înţelege minunat cu gemenii Max şi Emme", a dezvăluit o sursă pentru un tabloid american.

Deşi prietenii au sfătuit-o să nu se grăbească, J-Lo nu se sinchiseşte de ce spun cei din jur. „Mulţi oameni consideră că a făcut o alegere proastă, dar pe măsură ce criticile devin mai intense, ea se arată mai entuziastă în privinţa planurilor pe care le are cu Casper", a completat sursa citată.

În trecut, Casper a avut probleme cu legea, pentru că a condus motocicleta fără permis şi pentru exces de viteza. Judecat pentru implicare în curse ilegale de maşini, el a fost condamnat doar cu suspendare.

Integral pe LibertateaComentarii

Gaina batrana face ciorba buna Cand e "morcovu' " tanar

4 ianuarie 2012 22:20

eugen Vedeta...vedeta... ce mai vreti? Minte? Cerebel? Decenta? Are de toate: bani, "glorie", succes, dar sunt sigur ca are un suflet PUSTIU. Extravagantele si excesele de orice fel nu pot sa-i umple golul din suflet, dimpotriva, il maresc. Lume fara Dumnezeu!

4 ianuarie 2012 17:17

JIJI BEKALI/ o nenorocitaa choorva astaa...bagaa la greu analee in gaoazaa aia mareee...

4 ianuarie 2012 17:10

AGLAIA dama de companie PAI NORMAL PARASUTA TOT PARASUTA RAMANE UNA E DINAMICA LA 24 DE ANI SI ALTA LA 50 ,ASTA SI IN CAZUL ALTOR VEDTE CARE TREBUIESC PLESNITE CU VITEZA SI BARBATIE DE 3-4 ORI PE NOAPTE NU IN DORUL LELII ODATA LA 3 ZILE .

4 ianuarie 2012 16:20

! CE FAC BANII DI OAMENI...SCLAVIEEE...HOASCA ASTA BATARANA E PEDOFILAA!!

4 ianuarie 2012 16:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.