Vremea se va încălzi joi şi vineri, maximele urcând în unele zone până la 22-23 de grade Celsius. Cu toate acestea, specialiştii au anunţat însă că de vineri noaptea va începe să plouă.


Joi temperatura aerului va creşte uşor, vremea devenind mai caldă în regiunile intracarpatice şi apropiată de normalul termic al perioadei în restul teritoriului. Maximele vor fi între 11 grade la Suceava, Iaşi şi Constanţa şi 21-22 de grade la Timişoara, Arad şi Oradea.

Cerul se înnorează temporar în special în jumatatea nordică a ţării. Va ploua slab, local în Maramureş, Transilvania, Moldova şi la munte, şi numai izolat în celelalte regiuni. Pe crestele înalte precipitaţiile pot fi mixte, dar trecătoare şi izolate. Vântul va sufla cu unele intensificări mai ales în Moldova, sudul Banatului şi Dobrogea, dar şi sus, la munte.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei, apoi treptat se va însenina. Dimineaţa se vor înregistra 5-6 grade, iar la amiază vor fi 16 grade.

Vineri va creşte din nou temperatura, iar regimul termic va urca peste normalul acestei perioade în vest, centru şi sud. În aceste zone maximele vor depăşi 20 de grade. Mai răcoare, dar normal pentru data din calendar, va fi în Moldova şi pe litoral unde vor fi 13-14 grade.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.