Trupa Die Antwoord va fi anul acesta cap de afiş la festivalul Electric Castle, care va avea loc în perioada 19-22 iunie, la Castelul Banffy din Bonţida. Trupa din Africa de Sud va prezenta publicului din România un show non-conformist şi extravagant.

Die Antwoord vine la Electric Castle pentru a-şi promova ultimul album, Donker Mag, care va apărea pe piaţă cu doar o lună înaintea festivalului de la Bonţida. Trupa s-a lansat în 2009, cu albumul SOS, combinând într-un mod inedit hip-hopul cu ritmurile electro şi rave. Die Antwoord se bucură de milioane de vizualizări pe Youtube, toate albumele lor putând fi downloadate gratuit de pe internet.

DJ Rusko, considerat unul dintre cei mai buni artist DJ din lume şi unul din fondatorii dubstep-ului, a confirmat, de asemenea, că va veni la festivalul Electric Castle pentru a susţine primul său concert din România. Alături de Rusko, vor urca pe scenele de la Castelul Banffy, DJ Fresh, DJ EZ, DJ Sauce.

“Şi pentru ediţia din acest an, ne-am dorit să avem un line-up proaspăt şi diferit, de aceea am ales artiştii care să se înscrie cel mai bine în această categorie. Ne-am orientat fie spre muzicienii care nu au mai fost în România, deşi foarte aşteptaţi de public, fie spre numele care au scos un album nou. E cazul headlinerilor Die Antwoord şi Rusko, care vor concerta în premieră la noi, în timp ce Thievery Corporation şi Bonobo revin în faţa fanilor, de această dată, cu albume lansate recent”, a spus Teodor Negrea, directorul festivalului.

Trupa Thievery Corporation care revine în România, în formulă completă, şi promite publicului de la Castelul Banffy un concert spectaculos şi plin de energie. Trupa a solicitat organizatorilor un sistem audio special, capabil să acopere o gamă largă de frecvenţe joase şi care include dublarea numărului de subwoofers.

Lista cu artişti de anvergură ai festivalului va fi completată cu Gramatik, muzicianul nominalizat, în 2010, de organizatorii Beatport Music Awards la categoriile "Best Chill Out Artist" şi "Chill Out Track".

Electric Castle va reuni anul acesta peste 100 de artişti care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene. Organizatorii au pus în vânzare abonamente promoţionale, care costă 160 de lei şi pot fi achiziţionate până în 15 aprilie de pe eventim.ro, din reţeaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului şi cu ajutorul aplicaţiei mobile Electric Castle (iOS şi Android).

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.