Uniunea Europeană trebuie să înţeleagă că semnalele care au venit de mult din regiune trebuie tratate cu atenţie, pentru că expertiza despre regiune se află aici, nu pe malul celălalt al Atlanticului, ci pe malul Mării Negre”, a spus şeful statului.

"Abordarea mea va fi, către colegii europeni: «Hai să nu credem niciodată, sută la sută, în promisiunile şi angajamentele Federaţiei Ruse», plecând de la premisa pe care noi o avem în analiză, şi am spus-o şi preşedintelui Timofti, că Federaţia Rusă nu se va opri aici", a declarat Băsescu.

"Nu o spun pentru a jigni Federaţia Rusă, dar nici nu am dreptul să nu o spun, dacă o gândesc şi o analizăm, că există şi această polisiblitate", a spus Băsescu, adăugând că va pune în discuţie la Consiliul European, la dineu, acolo unde se discută foarte liber, "dacă suntem pregătiţi pentru următorul pas".

"Nu cred că nu va exista şi un pas următor, dar nu ştim când", a subliniat Traian Băsescu.


Comentarii

jh Marele om de stat , Traian Basescu , care se ocupa de organizarea de miscari populare pentru a-si continua traseul politic, in loc sa fie presedinte ,oare mai este ascultat de cineva? O rusine nationala, care nu mai este ascultat de nimeni, un demolator al propriului popor (crestere TVA cu 5%, micsorare salarii medici si profesori cu 25%, distrugere de scoli si spitale,... ), ce cuvint poate avea un asemenea om? Adevaratii sefi de stat , eu cred ca nici nu se uita la semenea rebuturi.

20 martie 2014 9:56

Traian Băsescu din clanul Căcălău din Basarabi actualul Murfatlar Voi mai spune la Bruxelles că PMP care e partidul pe care-l cresc eu, e format din FUNDul de dreapta al politicii, unde ambele buci sunt de dreapta, iar Elena Udrea o să-l bată fizic pe Ponta cu barba-n coaie, că deși e cocoțată ea pe tocurile ei de 140 mm. numai acolo ajunge să-l bată pe Ponta. Fizic ambele buci ale PMP sunt de dreapta!

19 martie 2014 23:12

susțin fanatic PREȘEDINTELE Traiască presedintele României,Căcălău cel mare și chiorpec!

19 martie 2014 22:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.