Președintele Traian Băsescu afirmă că România se va alătura demersurilor euro-atlantice în vederea restabilirii ordini de drept în Ucraina.

Șeful statului a prezentat miercuri, la Palatul Cotroceni, o declarația cu privire la Ucraina.

"România susține fără rezerve independența, integritatea teritorială și suveranitatea Ucrainei și recunoaște noile autorități ucrainene drept reprezentanți legitimi ai țării. România consideră că orice prezență a trupelor Federației Ruse pe teritoriul Ucrainei, fără acordul acesteia și în afara acordurilor bilaterale, este o agresiune la adresa Ucrainei. Apreciem conduita trupelor ucrainene, care nu au răspuns provocărilor, evitând, astfel, escaladarea situației", a spus Traian Băsescu.Integral pe AgerpresComentarii

@plagiatorul socialist Ce-ati spune, bai limbrici, daca Iresponsabilul plagiator ar zice si el ceva despre situatia din vecini? Socialistul ce-ar face? Ar jura "pretenioe" pina la moarte cu rusul? Ar cere mentinerea clicii penale socialiste la putere? Ar indrazni sa declare indepdendenta Romaniei in fata agresiunii ruse? Si daca s-ar da la Putin (desi si el e tot un limbric socialist, ca si voi), l-ati injura si pe el - sau l-ati linge in dos, dre[t "cel mai mare patriot"? Pentru ca ce i se permite Mitomanului, nu i se poate permite Javrei Ordinare.

13 martie 2014 7:30

D ...restabilirea ordinii de drept, adica, aceea de DINAINTE DE LOVITURA DE STAT aplicata de coana Frosa aia cu codoiul rasucit, si de boxerul batut in cap...adevar graiesti, Basescule, ucrainienii fara gaze la aragaz si la sobe, vor restabili ordinea de drept

13 martie 2014 7:22

barrilus Deja s-a alaturat cu 3 cutii de conserve SH, luate de la "partenerii" NATO englezi.... Tremura rusii de frica atunci cand vad "fioroasele" noastre tinichele..... LA ce armata dotata avem prin grija sustinatorilor "Statului de drept."....., mai bine mergem la badminton...:):):)

13 martie 2014 0:33

gheorghe file de poveste araboiule, uita-te Ceasu'ti se apropie!

12 martie 2014 23:42

gheorghe file de poveste Este, scarno! 'te-n cur pe unde bei! Te asteapta, labare! Om neterminat: debil!

12 martie 2014 23:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.