Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că USL va discuta cu reprezentanţii FMI şi ai CE pe tema bugetului pe 2012, însă a estimat că Jeffrey Franks va spune că nu înţelege româneşte când i se vor prezenta "şmecheriile lui Boc".

Liderul PSD a fost întrebat dacă USL va accepta o eventuală discuţie cu delegaţia forurilor internaţionale pe tema bugetului de stat pe anul 2012, subiect despre care reprezentanţii Guvernului au anunţat că va fi discutat în primă instanţă cu FMI, relatează NewsIn.

"La vizita trecută a delegaţiei Fondului ne-am întâlnit şi eu personal consider că a o fost o întâlnire utilă, nu fructuoasă, că am fost toţi de acord, după care nu s-a întâmplat nimic. Dar, nu FMI trebuie să ia decizii, ci Guvernul României. Ne vom întâlni şi de data aceasta, eu sunt pregătit să prezint delegaţiei FMI, dnului Franks, toate şmecheriile lui Boc, cum închide el spitale şi deschide un spital pentru un traseist la Iaşi, cum pune el manager privaţi la companiile de stat, dar de fapt îi pune de la UNPR (...) Dnul Franks sigur că va zice că nu înţelege limba română, îşi va nota şi va rămâne tot aşa, dar măcar nu pot să spună că nu ştiu lucrurile astea. Nu o să poată să spună că nu le ştiu sau că sunt dezinformări ale presei. Facem un dosărel cu toate şmecheriile", a spus Ponta.

La rândul său, liderul PNL, Crin Antonescu, a spus, astăzi, că înainte de a discuta cu FMI bugetul pe 2012, ar trebui să poarte o astfel de discuţie cu opoziţia.

"Guvernul României, până la FMI, ar trebui să discute şi cu opoziţia pe un asemenea subiect (bugetul de stat, n.r.), îl aud în ultima vreme pe dnul Boc debitând ultima găselniţă a propagandei sale, şi anume că în toată Europa şi în toată lumea, în contextul crizei, opoziţiile politice din diverse ţări sunt extrem de cooperante cu puterea, numai în România suntem foarte răi şi nu cooperăm (...) Noi nu am spus niciodată, 'dom'le, trebuie să facem deficit cât vrem noi', numai că nu am avut niciodată şansa unui dialog real", a spus Antonescu.

Integral pe România LiberăComentarii

eu Sa-i prezinte Crin in limba gimnastica (eventual de inviorare)

4 aprilie 2012 8:25

Graar Daca nu intelege in romana sa-i prezentam dosarelul in limba pe care o intelege.

23 ianuarie 2012 8:44

bibicu si acest criminal economic Franks , ce credeti ca nu stie nimic din ce fac hotii astia? Va inselati, ot stie, ca este criminal si hot la randul sau!

12 decembrie 2011 6:06

CETATEAN ciuruit Romania este distrusa sistematic, zi cu zi, de catre Sleahta PDL ista, a Basescului ! Nimic bun pt. Popor, nenorocitii de Udrea, Anastase, Videanu, Boc, Basescu, au furat ultimul banutz de la gura romanilor ! Golani, curtezane, imbecili si psihopatzi, adunatura PDL ista va sfarsi la zidul Targovistei, cu un glontz in scafarlie !

18 octombrie 2011 10:41

sfîrșitul e aproape cred că pînă la urmă va înțelege și Dnul. Franks că pdl este o adunătură de hoți spurcați care duce România pe drumul hoților care au dus Grecia spre dezastru, ex: parcuri în păduri, drumuri care duc nicăieri, sensuri giratorii pînă la disperare, import de flori, săli de sport pentru gravide, betonarea pomilor, bolduriada, etc așa că răbdare Dnule. Ponta și mult succes !

17 octombrie 2011 20:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.