Ciprian Marica, atacant al Getafe, declară că se simte onorat de venirea unui român la conducerea echipei la care evoluează. Cosmin Contra, care şi-a reziliat contractul cu Petrolul, urmează să fie prezentat oficial ca antrenor al grupării spaniole Getafe.

"Astăzi ne-am despărţit de antrenorul Luis Garcia Plaza. Ţin să vă mulţumesc şi aici, Mister, pentru colaborare, pentru încrederea acordată. Mâine, la ora 14.00, ora României, va fi prezentat la sala de conferinţe a stadionului Coliseum Alfonso Perez viitorul antrenor al lui Getafe, Cosmin Contra. Este o mare mândrie pentru mine, ca român, că un tehnician din ţara mea va lucra la acest nivel. Contra are doar trei înfrângeri în cariera de antrenor şi sper din tot sufletul ca bilanţul lui la Getafe să fie la fel de bun. Va găsi aici un grup foarte bun, fotbalişti valoroşi şi sper ca împreună, toţi cei implicaţi, vom readuce echipa în top. Aupa Geta!", a scris Marica pe contul său de Facebook.

În vârstă de 38 de ani, Cosmin Contra este un apropiat al conducerii lui Getafe, românul evoluând pentru acest club între 2005-2009. În Spania el a mai jucat şi la alte cluburi, precum Deportivo Alaves sau Atletico Madrid.

Contra nu este la prima încercare de acest fel la clubul spaniol, el conducând între 2011-2012 echipa a treia a lui Getafe.

Integral pe România LiberăComentarii

Relu Mult succes Contra ! Fiecare succes de-al tau va fi si un succes de-al meu, de-al nostru ! Cu seriozitate, asumare si profesionalism, am convingerea ca vei salva clubul GETAFE din situatia in care se afla spre marea satisfactie a romanilor din zona, din Spania, dar si din Romania ! Succes !

11 martie 2014 10:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.