Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sentinţele
- toate sunt pedepse de închisoare cu executare -

George Copos - trei ani şi opt luni;
Mihai Stoica - trei ani şi şase luni;
Cristi Borcea - şase ani şi patru luni;
Ioan Becali - şase ani şi patru luni;
Victor Becali - patru ani şi opt luni;
Jean Pădureanu - trei ani şi patru luni;
Gică Popescu - doi ani şi o lună;
Gigi Neţoiu - trei ani şi patru luni.
REACŢII


EXCLUSIV Gheorghe Chivorchian, candidat la alegerile FRF: „Nu-i doresc nimănui să ajungă la închisoare, dar nimeni nu e mai presus de lege. Iar când încalci legea, organele abilitate trebuie să-şi facă datoria. E de felicitat justiţia română pentru acest verdict. Nu vreau să-mi construiesc cariera pe problemele altora, dar oricine care face evaziune fiscală şi altele de acest gen trebuie să plătească. Unii au vrut să ajungă preşedinte pe relaţii şi prietenii, dar s-a demonstrat că acestea nu sunt mai presuse de lege. Eu, fără falsă modestie, mă vedem la bătaie cu Gică Popescu, ca şi număr de voturi, la funcţia de preşedinte al FRF. Vă las pe dumneavostră să trageţi concluziile, unde mă văd acum. Mi-am depus candidatura pentru că eu consider că am şanse“.

Mihai Stoica, manager Steaua: „Ce contează dacă procurorii nu cer pedeapsă, contează ce ordine se primesc Mulţumesc, România...“. (Facebook)

Sandu Boc, fost preşedinte LPF: „Este ceva surprinzător, ceva inadmisibil. Mă aşteptam la patru dintre ei să fie cu executare: fraţii Becali, Borcea şi Copos. Restul ştiam că e cu suspendare. GIcă Popescu, care a făcut atâta tam-tam, spera să candideze, Eu cred că a vrut să se dea un exemplu că Justiţia îşi face datoria. Oamenii vor fugi de fotbal, vor ezita să investească. Cred că la alegerile de mâine va fi un haos total. Toţi care au fost în favoarea lui Gică Popescu nu vor şti pe cine să voteze. Cred că Vasile Avram e favorit acum“. (DigiSport)
Integral pe AdevărulComentarii

TT Astia, si nu numai ei, au FURAT pe rupte din Romania. Justitia a intrat prea TARZIU. Daca aceste procese aveau loc in anii in care au avut loc hotiile, altfel ar fi evoluat tara.

5 martie 2014 11:06

@Liviu Liviu, ai dreptate! Eu vad cum o gramada de "analisti", "psihologi", printre care si cel insemnat de la natura, ca nu stiu cum il cheama, isi dau cu parerea. Din pacate parerea lor (probabil a 90%) dintre romani e PROFUND VICIATA de mentalitatea comunista, acolo unde s-a invatat ca furtul nu-i furt. Era si o vorba: Fiecare traieste de unde munceste. Sau alta similara: ei se fac ca ne platesc noi ne facem ca muncim. Aceasta mentalitate este PAGUBOASA si va dispare foarte greu.Daca s-a instalat in 60 de ani probabil si invers va trebui tot atata timp.

5 martie 2014 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.