Rovana Plumb a primit aviz pentru funcţia de ministru al Muncii. După audierile din Comisia de Muncă, ea a vorbit despre măsurile pentru ca „oamenii să iasă din sărăcie”. „Prin măsuri concrete de ajutor de reinserţie pe piaţa muncii”.

"Tinerii reprezintă prioritatea absolută a Guvernului, a spus Rovana Plumb. Sperăm să oprim migraţia creierelor"

Oamenii sunt consideraţi săraci dacă au un venit sub 350 de lei pe persoană, a spus Rovana Plumb. Cum vor ieşi din sărăcie? Prin măsuri concrete de ajutor de reinserţie pe piaţa muncii, a afirmat ea.

Întrebată în legătură cu o eventuală creştere a cuantumului alocaţiilor pentru copii, Rovana Plumb a răspuns că se au în vedere măsuri „pentru o creştere armonioasă”.

„Alocaţia pentru copii este un drept universal de care toţi copiii trebuie să se bucure, de acelaşi cuantum. Încercăm să găsim variante pe acest subiect”, a declarat Rovana Plumb.


Comentarii

PRECIZARE: futu-i! Iar ne-au cenzurat astia articolul, asa ca revenim: "Sperăm să oprim migraţia creierelor, desi ne multumim si cu rinichii, cu inimioare, cu ficateii, cu momitzele si cu alte tacâmuri, tendoane si tzesuturi, care se vând SUPPER pe piata israeliana de specialitate / de specialitati-transplantabile" si aici "tinerii reprezintă prioritatea absolută a Guvernului!", a exclamat (în entuziasmul colectiv, n.n.) Rovana Plumb.

4 martie 2014 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.