În urma accidentului provocat duminică de Şerban Huidu şi soldat cu moartea a trei persoane, “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată în această săptămână.

Emisiunea matinală “Cronica Cârcotaşilor” este difuzată de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00. Pe de altă parte, emisiunea “Cronica Cârcotaşilor“, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, de la Prima TV, este difuzată în mod obişnuit în fiecare miercuri, de la ora 20.30.”În această săptămână, emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată. Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru Şerban Huidu“, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Prima TV şi Kiss FM. Anunţul vine după ce emisiunea matinală “Cronica Cârcotaşilor” de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită luni dimineaţă cu programul “Kiss Music“.

Şerban Huidu are 35 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM. Tot ei prezintă şi emisiunea săptămânală de la Prima TV “Cronica Cârcotaşilor”.
Integral pe Ziua VecheComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.