Bugetul Primăriei Capitalei pe 2014, cu o valoare estimată de un miliard de euro, a fost votat în şedinţa de Consiliu General de joi. Reabilitarea unor spitale, construirea unor săli pentru diferite sporturi, două pasaje rutiere, dar şi Tronsonul 2 al mult contestatului Bulevard Uranus sunt printre principalele proiecte de investiţii vizate de municipalitate.

Consilierii generali ai Capitalei au decis prin vot care sunt principalele proiecte unde se vor duce banii administraţi de Primăria Municipiului Bucureşti, în fruntea căreia se află, la cel de-al doilea mandat, primarul Sorin Oprescu.

Astfel, au fost alocaţi bani pentru lucrările care sunt deja începute: spitalele “Dr. Victor Gomoiu” şi “Foişor”, pasajul rutier suprateran Mihai Bravu şi pentru a doua etapă a bulevardului Buzeşti-Berzei-Uranus, Vasile Pârvan – intersecţia Calea Rahovei cu b-dul Tudor Vladimirescu. Totodată, potrivit bugetului aprobat de consilieri, vor începe lucrările la patinoarul Mihai Flamaropol, la Sala multifuncţională şi Academia de Tenis din complexul sportiv “Lia Manoliu”, dar şi la pasajul din Piaţa Presei Libere.

„Investiţiile reprezintă o componentă importantă a previziunilor bugetare pentru acest an, de aceea sunt alocate sume consistente pentru cele două spitale aflate în construcţie, Foişor şi Gomoiu, pentru finalizarea podului Mihai Bravu, pentru infrastructura sportivă atât de necesară unei capitale, mă refer la Sala Polivalentă, Academia de Tenis şi Patinoar, pentru reabilitarea străzilor şi bulevardelor aflate în întreţinere”, a declarat primarul Sorin Oprescu.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.