Uniunea Social Democrată (USL) este pregătită ca în toate judeţele în care are majoritatea în consiliile judeţene să fie organizate referendumuri în care cetăţenii să-şi spună părerea dacă sunt de acord cu desfiinţarea judeţelor, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, copreşedinte USL Victor Ponta.Potrivit social-democratului, Curtea de Apel Galaţi şi Curtea de Apel Constanţa au emis o hotărâre definitivă şi irevocabilă în favoarea consiliilor judeţene Vrancea şi Constanţa, prin care se dă dreptul fiecărui judeţ să organizeze referendum "înainte ca guvernul sau coaliţia politică să desfiinţeze judeţele actuale".
Integral pe AgerpresComentarii

roman CAND SE VA TERMINA O DATA CU ""REFERENDUL""?? ASTEPTAM SA AUZIM CEVA CE SE VA FACE PENTRU ROMANI

11 februarie 2013 21:51

roman CAND SE VA TERMINA O DATA CU ""REFERENDUL""?? ASTEPTAM SA AUZIM CEVA CE SE VA FACE PENTRU ROMANI

11 februarie 2013 21:51

elenaudrea ptr.a opri dezastru facut de acesti nemernici da;.....are toate sansele sa fie o reusita....iar tu Lucy poti sa iei drumul pribegiei daca nu-ti place reteta...ca de aproape 8 ani ne-am tot saturat de acritura, mai vrem si dulciuri.

12 ianuarie 2012 18:29

Lucy Pe banii cui se vor organiza aceste referendumuri? Credeti ca se va prezenta cineva? Sau ca prezenta populatiei va fi reprezentativa? Sa fim putin seriosi ...

17 octombrie 2011 14:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.