Europarlamentarul social-democrat Claudiu Ciprian Tănăsescu a atras atenţia, în cadrul Forumului Crans Montana desfăşurat joi la Bruxelles, asupra problemelor cu care se confrunta cetăţenii români în Uniunea Europeană şi a subliniat că, din păcate, anumiţi cetăţeni ai UE, printre care şi românii, 'se confrunta cu aceleaşi probleme ca oricare alţi cetăţeni ai unui stat terţ în interiorul Uniunii'.

'Aş dori să amintesc faptul că dreptul la libera circulaţie reprezintă unul dintre principiile fundamentale ale UE şi că orice piedică adusă exercitării acestui drept nu poate avea decât consecinţe negative pentru toţi actorii implicaţi. Toate aceste discursuri anti-UE, împreună cu răspândirea xenofobiei şi a rasismului nu fac altceva decât să influenţeze, şi nu pozitiv, dezvoltarea politicilor UE şi a legislaţiei statelor membre', a afirmat Tănăsescu, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al PSD.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

contribuabilu` Asta...e vreun neam, frate...ceva...cumva... de-a lu` Tanasescu ala de la FMI ??? Haaaa ???? Ca nu am auzit de existenta in PSD (sau PE !!!) a augustei lui persoane pana acu` !!!! Ceasu` rau - nu ????

21 februarie 2014 9:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.