Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup vor susţine deseară, de la 19.00, un concert de excepţie la Casa de Cultură a Studenţilor. Minculescu a vorbit, înainte de eveniment, despre faptul că românii nu mai merg la concerte din cauză că nu au bani, din cauza faptului că perioada postcomunistă nu s-a terminat.


“Mulţumim foarte mult celor care au făcut posibil acest concert la Cluj. Pentru noi e un oraş f oarte special. Sper ca deseară să iasă măcar la fel de bine cum era când veneam la Cluj cu alte trupe… sper să iasă cât mai bine. Mulţumim că suntem la Cluj în vremuri în care, după cum ştiţi, nu prea se mai mişcă nimic la niciun nivel social, din păcate. Problema cu capitaismul ăsta de cumetrie este că trece foarte greu sau nu trece deloc”, a spus Cristi Minculescu la conferinţa de presă dinaintea concertului. Solistul a vorbit despre piaţa de concerte din România, care se află în declin: “În România nu se întâmplă nimic la niciun nivel. Spuneţi-mi un artist român ce cântă singur, cu bilete, la Sala Polivalentă. Toţi anulează după două zile. Nu e vorba că lumea nu vrea, ci că lumea nu are bani. La Tom Jones, care a fost idolul mai multor generaţii, au fost 1.800 de plătitori. La Scorpions au mers foarte puţini, Deep Purple e azi. Nu are bani lumea pentru că epoca postcomunistă aici nu a trecut”.

"Vă doresc să nu ajungeţi în spital"

Minculescu a mai spus că e dezamăgit de mentalitatea din România: “Sunt dezamăgit de mentalitatea din România. Eu m-am mutat în Germania din motive de sănătate. Acolo spitalele sunt hoteluri cu doctori, aici idée e <>. Nu vreau să fac apologia sistemului medical din Romia, dar vă doresc să nu ajungeţi în spital”.
Nuţu Olteanu a susţinut, la rândul său: “Acest proiect şi faptul că sunt din nou împreună cu Cristi este o chestie foarte importantă şi de suflet pentru mine. Cristi a însemnat dintoteauna pentru mine cel mai bun solist sau mai bine zis artist de rock din România. Am colaborat cu el în tinereţea noastră şi în seara asta vreau să demonstrez că nu ţine de o vârstă, ci de o chestie cu care te naşti”. El a susţinut că trupa lucrează intens la un nou album, iar în seara aceasta vor fi auzite 6 piese noi.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.