Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei Braşov a făcut în această dimineață primele precizări referitoare la accidentul provocat de Șerban Huidu.

UPDATE2: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au anunțat că Șerban Huidu nu poate pleca la București. „Nu suntem de acord să fie transferat la un spital din Capitală”, au spus procurorii.

UPDATE1: Procurorii care se ocupă de cazul accidentului de ieri din Timișul de Sus, județul Brașov, au mers astăzi la spital pentru a-l audia pe Șerban Huidu, cel care a provocat accidentul produs ieri pe DN1. Imediat ce a părăsit Spitalul Județean de Urgență Brașov, procurorul Carmina Reit a declarat că Șerban Huidu și familia lui au colaborat și au răspuns la toate întrebările anchetatorilor. Mai mult, procurorul a adăugat că realizatorului TV îi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat ieri.(...)Realizatorul radio și TV Șerban Huidu este cercetat pentru ucidere din culpă și riscă o pedeapsă cuprinsă între 1 ani și 8 ani de închisoare. Audierea sa depinde de starea de sănătate, a subliniat Reit.(..)Potrivit unor surse medicale, "cârcotașul" este șocat de cele întâmplat și, după tragedie, ar fi repetat: „Ce am făcut, Doamne, ce am făcut? Sunt terminat!”.
Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Stefan Caliga Huidu apartine acelei categorii de imbogatiti peste noapte care sfideaza pe toti ceilalti semeni cu banii din conturi si relatiile speciale pe care le au pe diversele paliere ale Puterii. Dau dovada de lipsa de bun simt si omenie (tipica pentru noii imbogatiti!) si cred ca prin relatii si cunostinte (celebra abreviere "pcr"="pile, cunostinte, relatii") au lumea (inclusiv Justitia!) la picioarele lor. Huidu trebuie judecat conform Legii. Ca orice cetatean amarat.

17 octombrie 2011 16:50

Rodica Imi pare rau atat pentru cei decedati, cat si pentru socul suferit de familia Huidu. Dumnezeu sa-i ajute sa treaca peste aceasta tragedie!

17 octombrie 2011 16:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.