Gadget-urile eco nu mai sunt demult un moft, ci o necesitate. De fapt ele reprezinta viitorul inteligent al omenirii, si pentru ca inca nu sunt suficient de multe, cele care apar trebuie promovate. Anul care tocmai se incheie a fost unul bogat in astfel de gadget-uri verzi, iar 2012 va fi si mai bogat. Dar pana vedem primul iPhone care se incarca fara ajutorul energiei de la priza sau laptop va mai dura ceva timp. (...)

1. SigniCase -carcasa iPod
Desi noul iPhone 4S are o camera impresionanta cu senzor de 8MP, nu se simte ca o camera foto, pentru ca este mai mult un telefon inteligent. Dar aici intervine carcasa SigniCase, o companie din Hong Kongcare produce astfel de carcase din lemn ce transforma orice iPhone intr-o camera foto de moda veche. La constructia carcasei se foloseste doar lemn de bambus si alun din surse sustenabile.

2. Liquid Wood LED Lamp
Forma si functionalitatea sunt combinate intr-un singur pachet prin aceasta lampa.
GreenLantern este o lampa colorata cu LED-uri, produsa de compania NuDe. Lampile colorate in forma de corn sunt facute din lemn lichid, adica un polimer organic obtinut din deseuri de lemn. Portiunea superioara a cornului contine o linie de becuri LED si emit o lumina calda deasupra plantelor care cresc la baza.
Integral pe Green ReportComentarii

Papa A mai aparut si "Pastila Verde": o iei înainte de masa si te kaci "verde" si împrastiat, emanând în felul asta mai putin CO2 si CH4! Dar cel mai misto Eco-Gadget e ... Impozitul pe Aer Expirat, o eco-taxa revolutionara, care urmeaza sa eco-umfle la maximum eco-buzunarele boss-ilor Eco-Mafiei globale

28 decembrie 2011 15:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.