Monica Gabor ar face orice să nu iasă din graţiile iubitului ei chinez şi ca să promoveze afacerea acestuia aleargă zilnic prin baruri şi cafenele.

După ce acum câteva luni îşi făcea apariţia pe aeroport cu o sticlă de ceai în mână, Moni a realizat un pictorial sexy ca să promoveze imaginii băuturii în România.

Mai mult, Monica a făcut şi o pagină de Facebook pentru ceai în care îşi prezintă produsul.După ce acum câteva luni îşi făcea apariţia pe aeroport cu o sticlă de ceai în mână, Moni a realizat un pictorial sexy ca să promoveze imaginii băuturii în România.

Mai mult, Monica a făcut şi o pagină de Facebook pentru ceai în care îşi prezintă produsul.

Integral pe CancanComentarii

ecologist Sa nu aruncam copilul cu apa din copaie. Ceaiul e o bautura excelenta.Dar: nu in pliculete din materiale sintetice, nu iradiate, nu cu arome artificiale adaugate, nu cu ceai uscat rapid, pe placi metalice incalzite, nu cu coloranti sintetici.Preferati ceaiul in vrac-macar atat- sau si mai bine, ceaiurile de plante locale: tei, menta, cimbru,soc...

28 decembrie 2011 9:54

MAX Bautura lu' Moni si a Chinezului, provoaca tensiune mortala, chiar la tineri, cancer pancreatic si inflmarea ficatului, distruge stomacul pe termen lung ! Testele facute in Romania si SUA, pe bautura respectiva, o exclud dintre produsele ce pot fi consumate de oameni ! Sa speram ca, dobitoaca asta de Moni, nu va experimenta otrava pe fiica Irina, desi este capabila de orice pt. bani ! Iresponsabila !

28 decembrie 2011 9:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.