Realizatorul TV a cerut transferarea de la Spitalul Judeţean Braşov, unde este internat, la o unitate medicală din Capitală, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax. Până în prezent, conducerea Spitalului Judeţean Braşov nu a făcut nicio declaraţie oficială referitoare la starea lui Huidu şi la durata spitalizării acestuia.

Singurele declaraţii ale medicilor legate de Şerban Huidu au fost făcute duminică. Atunci, directorul SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, spunea că Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fără pierderea memoriei şi i-a fost făcut un exemen tomograf. Ea afirma că s-a luat decizia ca Huidu să rămână spitalizat dat fiind protocolul spitalului, care prevede ţinerea sub supraveghere în cazul pacienţilor cu antecedente neurologice.

Până în prezet, nici Huidu nu a făcut nicio declaraţie anchetatorilor, reprezentanţii Parchetului şi ai Poliţiei Braşov anunţând, luni dimineaţă, că acesta va fi audiat atunci când medicii vor decide că este apt, iar starea de sănătate i-o va permite. Până în prezent, "nu s-a stabilit medical acest lucru", a declarat prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei Braşov.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.