Trupa Vunk, al cărei videoclip „Aşa şi“ a fost interzis de la difuzarea pe posturile TV printr-o decizie a Consiliului Naţional al Audiovizualului(CNA), spune că membrii Consiliului ar trebui să găsească o cale prin care să permită difuzarea neblurată a videoclipurilor care conţin plasare de produse.

„Este parte din dezvoltarea industriei să ai plasare de produse în videoclipuri, iar CNA (n.r. - Consiliul Naţional al Audiovizualului) ar trebui să găsească o cale legală prin care să ne lase să le difuzăm neblurate videoclipurile care conţin imagini cu produse branduite: să menţionăm în deschiderea clipurilor când este plasare de produs sau o altă soluţie reglementată prin lege. Interzicerea nu e o soluţie, nu aşa funcţionează industria de divertisment în lume şi nu aşa ajutăm să progresese industria noastră de divertisment“, au spus membrii trupei Vunk pe contul oficial al formaţiei de pe platforma YouTube.

Trupa Vunk precizează că în videoclipul „Aşa şi“ apar „menţionări de branduri în context“. „(...) pentru că, pur şi simplu, am filmat pe stradă şi brandurile apăreau în staţiile de autobuz sau în vitrinele din Centru Vechi“, mai spune trupa Vunk.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.