Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, nu a dorit să vorbească despre o eventuală plecare a sa de la conducerea Ministerului Sănătăţii, afirmând că şedinţa PNL de vineri este o întâlnire politică importantă la început de an înainte de se declanşa campaniile electorale din acest an.

"Plec la şedinţa PNL cu gândul de a încerca să propunem şi să adoptăm în partid cele mai bune măsuri - direcţii de acţiune politică care să facă ceva mai bine acestei ţări", a spus vineri Nicolăescu la Ministerul Sănătăţii.

Întrebat despre o eventuală plecare a sa din fruntea MS la Ministerul de Finanţe el a spus că nu vorbeşte despre asta acum.

"Nu vorbesc despre asta acum. Eu vorbesc despre o întâlnire politică importantă a PNL acum la început de an înainte de a se declanşa două campanii importante pentru soarta ţării noastre - europarlamentare şi prezidenţiale - şi în consecinţă responsabilităţi foarte mari pe care cred eu că trebuie să ni le asumăm în faţa opiniei publice", a explicat ministrul Sănătăţii.

Întrebat dacă va accepta portofoliul de la finanţe şi va ajuta sectorul sanitar, el a răspuns:

"Eu cred că oricine ar fi la finanţe până la urmă sau în conducerea acestei ţări trebuie să înţeleagă că România are două mari sisteme publice importante pentru toată populaţia - vorbim de educaţie şi de sănătate de aceea cred că oricine ar fi în conducerea ţării ar trebuie să dea prioritate acestor două sectoare".

Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL a început, vineri, la Parlament, pe ordinea de zi aflându-se, printre altele, nominalizări pentru portofoliile Ministerelor de Interne şi Finanţelor.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.