Avocaţii lui Gruia Stoica le-au solicitat marţi judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie înlocuirea arestului preventiv în cazul acestuia cu arestul la domiciliu.

"Această măsură a arestului la domiciliu este un mijloc juridic nou, de sorginte europeană şi i-ar permite lui Gruia Stoica să-şi desfăşoare activitatea profesională", a spus unul dintre avocaţi.

În timpul dezbaterii recursului la decizia de arestare preventivă, avocaţii au contestat legalitatea interceptărilor aflate la dosar, susţinând că o parte dintre acestea au legătură cu legea de siguranţă naţională şi nu au fost efectuate pe baza unui mandat emis de judecător.

"Am creat un grup regional de transport şi am reuşit să creez o coloană de fier de la Marea Nordului la Marea Neagră. Am sacrificat 15 ani din viaţă pentru a demonstra că în ţara asta se pot face afaceri. Sunt acuzat că sunt o fire încăpăţânată, un berbec încăpăţânat. Sunt un om de afaceri atipic", le-a spus Gruia Stoica judecătorilor.
Integral pe AgerpresComentarii

@plagiatorul socialist "am reuşit să creez o coloană de fier de la Marea Nordului la Marea Neagră". Cum, ba Gruia, pe asta n-ai taiat-o, n-ai topit-o? Iata ca a inceput sa se manifeste CODUL PONTA! O sa le dam banditilor bani sa stea acasa. Pe cind Jiji free? Dar Nascase martiru? Dar Relutu, salvatoru peneleului iesean? Dar ceilalti interlopi uslaci, in frunte cu Catalin Voicu? Cu adevarat, corul banditilor vor putea, din nou, sa cinte "MULTUMIM DIN INIMA PARTIDULUI"!

4 februarie 2014 14:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.