ăpada lăsată în urmă de cele patru zile de viscol din Capitală continuă să le facă probleme bucureştenilor. În timp ce zeci de persoane au început să dea zăpada singuri, nemulţumiţi de treaba făcută de primării, regimul pare să fie diferit pentru guvernanţi. Surse au declarat pentru adevarul.ro că zona din faţa Guvernului a fost curăţată, duminică, la cererea ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea.


În timp ce autorităţile se laudă că problema deszăpezirii a fost rezolvată, bucureştenii nu au mai aşteptat ca aceştia să-şi facă treaba şi au început să dea singuri zăpada. Chiar şi aşa, nămeţii înalţi de pe trotuare rămân în continuare un obstacol cu care oamenii par că trebuie să se descurce singuri.

În acest timp, însă, nu toată lumea pare să fie supusă aceluiaşi regim şi asta pentru că, duminică după amiază, utilajele munceau de zor pentru a îndepărta munţii de zăpadă adunaţi în Piaţa Victoriei, eliberând astfel întreaga zonă din faţa Palatului Guvernului.

Mai mult, potrivit unor surse politice, acţiunea de curăţarea a munţilor de zăpadă din Piaţa Victoriei ar fi fost ordonată chiar de ministrul Liviu Dragnea.

Informaţia nu a fost, însă, nici confirmată, nici infirmată.Integral pe AdevărulComentarii

mircea Oprescu,administratia habarnam,mostenita de la Basescusi Videanu tip Vanghelie.Administratie nationala,centrale si locala nereformata.Un oras administrat de15 primari si 266 consilieri.Dau un exemplu :daca in sectorul 5 sunt 62.000 de asistati sociali,50% adica jumatate sunt invalizi,raman 31.000 buni de munca in folosul comunitatii.Care vor fi platiti pentru calitatea muncii prestate,nu cu luna sau sezonu(mangleala,ciordeala)

3 februarie 2014 7:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.