Guvernul a adoptat în şedinţa de miercuri o ordonanţă de urgenţă prin care s-a înfiinţat Departamentul pentru situaţii de urgenţă în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

'Avem un act normativ prin care îmbunătăţim sistemul de coordonare în situaţii de urgenţă în cadrul Ministerului de Interne. Vom construi Departamentul pentru intervenţii la situaţii de urgenţă, departament care va avea în mod sigur în coordonare ISU, Inspectoratul General de Aviaţie, dar şi coordonarea operativă a ceea ce înseamnă Ambulanţă, unităţile de primiri urgenţe. Deci, ceea ce practic are, în mod clar, în coordonare din prima secundă când avem situaţii de urgenţă.


Departamentul va fi sub conducerea unui secretar de stat şi, evident, cred că astăzi cel mai potrivit este domnul Arafat, pe care-l voi şi numi astăzi în funcţie', a anunţat premierul Victor Ponta la începutul şedinţei de guvern.Integral pe AgerpresComentarii

liberalul socialist "Avem un act normativ prin care îmbunătăţim sistemul de coordonare în situaţii de urgenţă" (Ponta). AVEAM un act normativ - trebuia doar aplicat. Prin NOUL act normativ arunci pisica in curtea altora. Dar cum isi face treaba "departamentul" se vede - desi peste 60% din cretinii Romaniei se declara multumiti de modul in care intervine Guvernul. Ca la inceput, TOATE cele 3 autostrazi, TOATE cele 27 de DJ, TOAT DN blovcate acum o saptamina, sunt in continuare blocate. Sate inchise, scoli inchise... Dar e bine! "Cum o duci, ba romane?" "Amarit, dar o duc bine." "Si cum mai e?" "Bine. A murit taica, frate-mio a intrat la puscarie, fiica-mea s-a facut prostituata, mor de foame, mi s-a terminat vinul... Dar e BINE!" "Atunci, e BINE!"

30 ianuarie 2014 9:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.