O femeie a murit şi nouă copii au ajuns la spital în stare gravă, după ce şoferul microbuzului în care se aflau a pierdut control volanului, iar autoturismul s-a izbit de un copac. Accidentul a avut loc în noaptea de dumincă spre luni, pe DN 64, în localitatea vâlceană Băbeni.

UPDATE/ Cei nouă fraţi sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, iar şoferul şi celălalt bărbat din microbuz nu au avut nevoie de internare.

În microbuz se aflua 12 persoane,şoferul, o femeie, un bărbat şi nouă fraţi. Aceştia se întorceau de la colindat, iar într-o fracţiune de secundă conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac, după care s-a răsturant. Medicii au sosit imediat la faţa locului şi le-au acordat victimelor primul ajutor. A fost nevoie de şase ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare „Femeia, pasageră în dreapta şoferului, a ajuns la spital în stare gravă, însă medicii nu au mai putut face nimic să îi salveze viaţa. Nouă copii au fost răniţi, dintre care cinci sunt în stare gravă, Şoferul şi celălalt bărbat au scăpat doar cu câteva zgârieturi“ a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subcomisar Eusebiu Predonescu.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.