Procurorii DNA au făcut marţi 17 percheziţii în Bucureşti şi Sibiu, într-un dosar în care sunt suspectate 11 persoane de fapte de corupţie, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, luare sau dare de mită, trafic sau cumpărare de influenţă, abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. „Adevărul“ vă prezintă cine sunt „greii“ lotului Carabulea, care au pus la cale „o numire cu cântec“ la şefia Carpatica Asig.

Ilie Carabulea este fondatorul holdingului Atlassib şi unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Sibiu. El este proprietarul Carpatica Asig, al Băncii Comerciale Carpatica, Atlassib, dar şi a altor afaceri în turism, agricultură şi imobiliare. Omul de afaceri are o avere estimată de „Forbes România“ la 110 milioane de euro. La finele anului 2012, Carabulea a fost eliberat din închisoare, după o condamnare de 18 luni într-un dosar în care era cercetat, alături de un procuror din Sibiu, pentru infracţiuni de corupţie.

Carabulea a fost ridicat din Sibiu de procurorii anticorupţie şi dus la sediul DNA din Bucureşti pentru a da declaraţii. Nicolae Ucă, avocatul omului de afaceri sibian, a declarat în această după-amiază că este în drum spre Bucureşti, unde va fi audiat clientul său, susţinând că „operaţiunea s-a desfăşurat în mare, mare secret“ şi că „se vizează nişte capete“. Avocatul a mai spus că nu i-au fost comunicate acuzaţiile care i se aduc clientului său.

Carpatica Asig a fost înfiinţată în anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURĂRI ATLASSIB, în cadrul holdingului ATLASSIB. În septembrie 2004, compania şi-a schimbat denumirea în Carpatica Asig - parte a Grupului Financiar CARPATICA, răspunzând astfel cerinţelore pieţei privind serviciile financiare integrate. Compania are peste 90 de unităţi în întreaga ţară, colaborând cu peste 5.000 de intermediari.

Integral pe AdevărulComentarii

ziarist UN EXCROC SI JUMATATE ACEST CARABULEA ,,AM VRUT SA MA ANGAJEZ LA EL,,,TE OBLIGA SA SEMNEZI ANEXE LA CONTRACT ,DACA PLECAT DE LA EL INAINTE DE 3 ANI ,,CA ATAT FACEA CONTRACTUL ,,TREBUIA SA PLATESTI 750 EURO PE LUNA ,,DACA PLACAT MAI REPEDE DE 3 ANI,,,CARE EL NU A INVESTIT NIMIC IN TINE,,,ASTA TREBUIE SA STEA IN PUSCARIE NU LIBER,,SI CONFISCAT TOATA AVEREA,,,,BILETE DE AUTOCAT ITALIA-ROMANIA IN AUGUST SI DECEMBRIE SE DUBLAU,,SOFERI LA VAMA CEREAU BANI DE LA CALATORII,,,,ESTE O FIRMA DE EXCROCI ,,CARE TE JUMULESTE CAND MERGI CU EI,,,,

28 ianuarie 2014 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.