Trei elicoptere ale Ministerului Afacerilor Interne au decolat, luni, din Bucureşti spre judeţele afectate de fenomenele meteorologice periculoase, informează instituţia.


"Din Ordinul viceprim-ministrului, ministru interimar al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, aeronavele MAI desfăşoară misiuni de sprijin şi acordare de ajutor medical de urgenţă persoanelor aflate în situaţi critice din judeţele Brăila, Buzău şi Galaţi", precizează MAI într-un comunicat transmis AGERPRES.

Un elicopter MI-17 a decolat din localitatea Bordei Verde, de unde a preluat două cazuri de urgenţe medicale, în direcţia localităţii Visani, judeţul Brăila, pentru a prelua o gravidă. Elicopterul a aterizat la Brăila - Portul Militar Brăila - de unde pacienţii au fost preluaţi cu ambulanţele SMURD şi transportate la unităţile spitaliceşti.

Un alt elicopter SMURD a decolat spre Mizil - localitatea Vintileasca, pentru a prelua o femeie de 87 ani cu traumatisme la membrele superioare şi un bărbat în vârstă de 45 de ani cu afecţiuni medicale.
Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.