Lui Şerban Huidu i-a fost reţinut permisul pentru cercetări, potrivit poliţiei Braşov, însă i s-a eliberat o dovadă în baza căreia poate circula. Nu a comis intenţionat accidentul astfel că, potrivit prim-procurorului Carmina Reit, nu se pune problema reţinerii acestuia. Este cercetat pentruz ucidere din culpă şi poate primi o pedeapsă de până la 8 ani.

Maşina arealizatorului Tv a fost ridicată pentru verificări, iar "dosarul se află în lucru la poliţia Braşov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. Numărul victimelor agravează situaţia", a spus prim-procurorul Carmina Reit, luni într-o conferinţă de presă. Dosarul va fi cercetat independent de calitatea de persoană publică a lui Şerban Huidu, conform gravotăţii faptei. Expertiza în acest caz, se va face cât mai repede posibil şi se vor face cercetări şi pentru a se vedea dacă avea sau nu voie să conducă.

Carmina Reit a mai declarat ca Huidu va fi audiat dacă starea de sănătate îi va perimte acest lucru.

A treia victimă din accidentul produs, dumincă de Şerban Huidu, a murit luni dimineaţă.

Integral pe România LiberăComentarii

unul deci,carmina, poti sa conduci daca esti in stare sa te tii de volan.....multumim justitie....p.s. esti si blonda ? p.s.2 nu vorbesc de omul hiudu...

31 octombrie 2011 19:15

steluta NU A GRESIT ! Intentionat a calcat linia continua si nu s-a asigurat ca e liber pe contrasens !

17 octombrie 2011 14:35

Eu O sa plateasca, tocmai pentru ca e persoana publica nu o sa scape. Dar... problema grava e ca in loc sa ne unim in fata foamei si a crizei sa construim ceva productiv... pe noi ne f... grija de altii... fratii mei murim de foame pana sa mai loveasca cu masina altul ca Huidu pe fiecare dintre noi. Va multumesc. Treziti-va!

17 octombrie 2011 12:55

Nu a comis accidentul intentionat! Dar cati comit intentionat un accident? Daca sunt victime in urma accidentului nu trebuie sa mai aiba permis. Ce daca e vedeta? Mi-a parut rau pentru el cand a avut accidentul la ski dar acum nu sunt de acord cu faptul ca nu plateste pentru fapta lui.

17 octombrie 2011 11:47

sorin Un smecher de Romania, caruia televiziunile incearca sa/i gaseasca circumstante atenuante. Nu se gandesc deontologii de carton de la TV ca oricare dintre noi puteam fii victimele unui criminal ca Huidu. Huidu nu a gresit, el a incalcat cu buna stiinta linia continua in curba, in total dispret fata de viata celorlati. Si e recidivist in aceasta infractiune. S/a bazat pe puterea si rezistenta masinii si pe faptul ca e mai presus de lege. Prima i/a mers, dar sper ca legea sa/l infunde in puscarie. Nici scuza cu problemele medicale nu sta in piciare. Eu cand nu ma simpt bine, nu conduc sau in cel mai disperat caz, conduc cu maxima prudenta. Conduc de patru ani, dar, va rog sa ma credeti, nu am depasit niciodata in curba, pe linie contiua. In schimb, vad numerosi descreierati, ca huidu, cu masini f puternice, care depasesc in curba, pe linia continua. Astia sunt niste criminali, si va rog sa/i tratati in acest mod. Altfel, fiecare dintre noi putem murii cu zile

17 octombrie 2011 11:10

halal justitie! d-lor,sunteti culmea!sunt trei victime(decese)din accident si voi o tot scaldati.nu va este rusine si frica de D-zeu? toata intelegerea pentru huidu ca om dar ca sofer trebuie sa raspunda,mai,ca nu suntem in tara nimanui!

17 octombrie 2011 11:03

halal justitie! d-lor,sunteti culmea!sunt trei victime(decese)din accident si voi o tot scaldati.nu va este rusine si frica de D-zeu? toata intelegerea pentru huidu ca om dar ca sofer trebuie sa raspunda,mai,ca nu suntem in tara nimanui!

17 octombrie 2011 11:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.