Căutător al nemuririi, creatorul personajelor Leana şi Garcea, tatăl Ivonei Mihăescu, purtător de cuvânt al Partidului Verde, proprietar al Irish pub-ului St. Patrick şi al clubului The Tube din Centrul Vechi. Iată omul pe care îl ştiţi fără să-l ştiţi.

Trecuseră doi ani după ce dăduse chipiul mucalitului poliţist Garcea pe şapca de boem a proprietarului de restaurant din Centrul Vechi al micului Paris, locul care va deveni încetul cu încetul cel mai mare mall în aer liber al ţării. Trecuseră doi ani după ce ”Vacanţa Mare”, grupul de umor care i-a adus celebritatea înceta să mai producă emisiuni de televiziune, atunci când a ţinut acel speech de două minute într-un Irish pub&restaurant de pe strada Smârdan. ”Eu sunt Mugur Mihăescu, ăsta e St. Patrick. Eu l-am creat, ăsta e copilul meu. De-acum încolo nu-mi puneţi mie în cârcă faptele copilului meu. El trebuie să fie pe picoarele lui”, aşa anunţa Mihăescu deschiderea salonului victorian de la subsolul restaurantului cu care a intrat în afaceri, în septembrie 2009.

Şi acum, într-o după amiază de sâmbătă din ianuarie 2014, când rememorează acele clipe, îşi menţine ideea că businessurile trebuie să aibă viaţa lor separată şi că nu trebuie să trăisacă în umbra fondatorilor. De data aceasta, se referă în special la The Tube, fratele pe care St. Patrick îl are din decembrie anul trecut, tot în Centrul Vechi, la câţiva zeci de metri distanţă, pe strada Lipscani. Deşi lansat cu discreţie, The Tube a fost poziţionat drept un club de muzică live, cel mai extins din zona veche a oraşului. ”... şi Tube-ul e copilul lui Mugur Mihăescu”, îmi spune omul pe care îl văzusem de atâtea ori până în acea după amiază de sâmbătă, fără să-l fi văzut, de fapt, niciodată.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.