Fratele Aureliei Ion, studenta care si-a gasit sfarsitul alaturi de Adrian Iovan dupa ce aeronava in care se aflau s-a prabusit in Muntii Apuseni, este transfigurat de durere, iar parintii sunt distrusi.

Trupul fara suflare al Aureliei Ion urmeaza sa fie adus in Bucuresti si va fi depus la capela Spitalului Militari, acolo unde studia."A plecat dimineata la 6 din Bucuresti. M-am trezit la o ora distanta. Nu am vazut-o de doua zile. Ultima data a fost duminica seara. Era incantata ca pleaca.

Nu pot sa va spun in cuvinte exact ce simt. Ceea ce simti in astfel de momente nu poate fi redat. Chiar daca se gaseste vinovantul nu o mai aduce nimeni inapoi.

Stim ca avea leziuni, traumatisme si stare de hipotermie grava. Noi de la stiri am aflat ca e stop cardio-respirator. Nu are rost sa caut cine si ce a facut. Faptul este consumat. Nu o mai aduce nimeni inapoi. Ea era incantata de acei oameni, avea un respect mare pentru ei, avand in vedere functiile lor.

Ar fi fost salvata daca s-ar fi actionat cu creierul. Nu e normal sa fie cautati pe o raza de 30 de kilometri in conditiile in care ei erau la 2-3 kilometri distanta." - a declarat fratele Aureliei Ion, la TV.

Aurelia era eleva model


Fata decedata in accidentul aviatic din judetul Cluj, pe numele sau Aurelia Ion era rezidenta la Facultatea de Medicina din Bucuresti, Institutul Medico-Militar.

Aurelia era o studenta model, facea voluntariat si invata pe rupte. In varsta de doar 23 de ani, Aurelia era foarte apreciata de profesorisi se zbatea sa invete cat mai multe pentru a reusi sa devina un medic competent care sa salveze multe vieti.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.