Actorul Gerard Depardieu a creat in Belgia o societate, Cyran’R, care are toate caracteristicile unei companii aeriene. Rolul ei este de a adaposti avionul privat al artistului, dar si de a-l inchiria, la nevoie.

Acum e aici, maine e dincolo, revine, pleaca iar... Omul de afaceri Gerard Depardieu nu are astampar. E adevarat, in 2013, si-a desfacut valizeze in Belgia, mai precis in localitatea Estaimpuis, unde a creat o companie aeriana botezata Cyran’R. Potrivit documentelor aferente, societatea se ocupa, printre altele, de „achizitia, vanzarea si intretinerea avioanelor si a materialului de transport cu propulsie aeriana”.

Greu de presupus ca actorul francez va deplasa o flota de avioane cu sigla Cyran’R la Charleroi, pentru a concura cu Ryanair. Dar, este foarte posibil ca noua structura sa serveasca pentru gazduirea avionului personal al artistului. De altfel, constructia Cyran’R seamana foarte mult cu cea a Aircraft Management Services, o structura infiintata in Belgia in 2011 de omul de afaceri Bernard Tapis si destinata avionului propriu.
Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.