"România nu va putea rămâne impasibilă politic dacă din Transnistria sau din zona găgăuză vor porni provocări care să aducă Republica Moldova în riscul de a-şi întrerupe drumul spre Uniunea Europeană. Vom face o ofertă politică Republicii Moldova dacă nu se reuşeşte asigurarea suveranităţii acestei ţări", a spus Băsescu, la întâlnirea anuală cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, reclamând "ineficienţa formatului 5+2 în problema transnistreană" şi despre lipsa de reacţie a instituţiilor internaţionale "în ce priveşte tratamentul aplicat şcolilor româneşti din Transnistria".


Comentarii

Bufnita Inainte de a da drumul la injuraturi, o sa am bunatatea sa te dascalesc. Daca nu esti prost de-a binelea, cine stie, poate ajuta. Surse autorizate zic ca gazoductul e aproape gata. Curand, E GATA. Te intreb: ce trimiti prin el ? Gazele cui ? Ale Romaniei ? Ale UE ? Sa zicem ca nu importa ale cui. Le dai gratis ? Sa zicem ca dai gaze ieftine basarabenilor si or sa cumperede la tine (greu de crezut ca scartarii si zgarie branza aia din UE ar face asa ceva). Booon. Se supara Gazpromul si incepe un razboi al pretului la gaz cu UE. Ori taie aprovizionarea cu gaz iarna- informeaza-te care e poderea gazului rusesc in consum, in diverse state. Si astia au prostul obicei sa faca trebusoara asta iarna. Ceva de genul: nu stiu, dom`le, or inghetat robinetii, tzavile, dracu`sa le ia. N-avem. Iar daca totusi aveti nevoie, heheheee. Stiti voi. Te intreb: ce trimiti prin conducta aia ?

16 ianuarie 2014 16:43

mare e gradina @Bufnita: toasu' Ponta ii ajuta din rasputeri, inclusiv cu conducta de gaze care era gata la 1 decembrie 2013. Evident doar in propaganda, ca si toate lucrurile facute de PSD. @Marc: ai marcat nivelul de inteligenta a sustinatorilor unui plagiator incompetent si a unui repetent adormit. Delator cred ca e un termen pe care nu il intelegi.

16 ianuarie 2014 11:00

Marc Tovarășe gubernator de gubernie Căcălău cel Mare și Chior, vreau să vă felicit pentru eforturile scremute și constipate făcute pentru a încerca să aruncați un nor de bășini prăfuite în ochii electoratului românesc. Eu înțeleg că vreți să ajungeți regele neâncoronat Căcălău Viteazul unificatorul, un alt fel de Mihai Viteazul dar mai pleoștit și mai lăbărțat, în speranța că pulimea va vota mișcarea voastră poPULAră, dar am mari îndoieli că proiectul constipat și scremut va reuși. Votul meu l-ați câștigat, așa că nu-mi rămâne decât să adresez electoratului urarea să voteze mișcarea PULAră și Tolomacul care o conduce, pentru ca dvs. tovarășe gubernator Căcălău cel Mare și Chior să ajungeți prim-ministru, deoarece sunteți susținut fanatic de potăile prezidențiale, care lătrători încearcă să inducă pulimii ideea că ar cam trebui să se obișnuiască cu faptul că veți fi prim-ministru la Jilava, iar asta cât mai curând. Să dea D-zeu! Pentru ani cât mai mulți cu executare, ca să trăiți bine ani mulți fericiți îmbrăcat în zeghea de ocnaș viețar. Să de D-zeu!

15 ianuarie 2014 22:45

Bu-hu-hu, fute-n cur, coabe ! Si dupa ce ma satur, te dau si la toti basarabenii. Ce zici de oferta asta? Stai de bunavoie sau te violam in grup organizat ?

15 ianuarie 2014 22:28

Bufnita Va dati seama ce idiot e? Deci, mesajul tradus ar suna cam asa: dragi basarabeni, daca nu sunteti in stare sa va aveti singuri de grija, "va fac eu o oferta politica". Nu mai intreb si in ce calitate, cu ce resurse avute la indemana, ca e periculos deja.

15 ianuarie 2014 15:23

Bufnita Daca basescu doreste sa faca "o ofertă politică Republicii Moldova, dacă nu se reuşeşte asigurarea suveranităţii acestei ţări" e treaba lui. Oferta o face in numele lui personal (poate in asociere cu nutzica), intrucat, ilegitim fiind, nu mai are in spate acordul tacit sau exprimat al majoritatii electoratului roman. Noi ar fi trebuit sa-l fi mandatat sa faca treaba asta, noi consimtind la tot ce decurge de aici. Prin urmare, se obliga doar pe el, nu si buzunarele romanilor. Stiu dinainte raspunsul Chisinaului: multumim frumos, dl. hahaila, insa NU e cazul. P.S. A nu se intelege ca avem ceva contra basarabenilor, dimpotriva. Ii vom ajuta cu tot ce ne sta in puteri, insa basescu e exclus din ecuatie. Astuia nu i-a iesit nimic, niciodata. De ce i-ar iesi ceva bun tocmai cum ? Iar daca basarabenii vor sa se lege la cap cu basescu, e deja problema lor.

15 ianuarie 2014 14:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.