Bogdan Răducanu, avocatul Danei Blându, învăţătoarea de la Şcoala nr. 10 Maria Rosetti din Capitală nemulţumită de cadourile de Crăciun, a declarat joi seara că aceasta nu-şi va demisia pentru că nu are motive şi „nu este vinovată şi nu se simte vinovată”. Avocatul a făcut declaraţiile alături de învăţătoare, după ce au ieşit de la audierile de la comisia de anchetă de la şcoală, unde dascălul a fost audiat.

Bogdan Răducanu a declarat că înregistrarea făcută publică de către o mămică de la clasa ei este discutabilă. „Este discutabilă acea înregistrare. Nu am ascultat acele înregistrări şi nu am avut posibilitatea să le vizionăm”, a spus avocatul, menţionând că ar fi vrut să le vadă astfel încât să tragă nişte concluzii din ele.

Integral pe GândulComentarii

contribuabilu` Pai de ce si-ar da-o ??? Nu are si ea dreptu` la "aparare" ca cei doi (asa zisi !!!) judecatori din CSM, "repusi pe functii" (si ce bine platite functii ?!) de CCR ??? Poate ca si invatatoarea......mai sti????? Banuti sa fie de cheltuit....ca incolo....cu un avocat bun.....nu se stie !!!!

10 ianuarie 2014 10:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.