Sibiul îşi începe acţiunile de promovare turistică şi culturală din acest an prin participarea la târgurile de turism de la Stuttgart şi Viena. De asemenea, administraţia locală realizează şi prin editarea unei noi broşuri de prezentare a oraşului.

”Municipiul Sibiu îşi va prezenta oferta la Târgul de Turism de la Stuttgart care se va desfăşura în perioada 11 – 19 ianuarie 2014. Acest târg se adresează cu precădere publicului larg. Echipa Sibiului va fi prezentă în standul României şi va distribui noua broşură de prezentare a Sibiului în limba germană, hărţi ale oraşului şi ale centrului istoric, broşura „Sibiu. Tânăr din 1191”, pliantul Sibiu Smart şi materiale de promovare ale unităţilor de cazare. În total, peste 2.500 de materiale de informare şi promovare vor fi distribuite vizitatorilor târgului.

Sibiul va fi prezent cu oferta sa turistică şi la Târgul de Turism de la Viena – Ferien Messe Wien für Urlaub, Reisen und Freizeit care se va desfăşura în perioada 16 – 19 ianuarie 2014. Acesta se adresează atât publicului larg din Austria în căutare de noi destinaţii de călătorie pentru petrecerea concediilor şi vacanţelor, cât şi specialiştilor din domeniul turismului din întreaga lume prezenţi la acest târg. Sibiul va fi prezent în standul României cu peste 1.500 de materiale de promovare a oraşului, a ofertei sale turistice şi culturale, printre acestea numărându-se noua broşură de prezentare a Sibiului în limba germană, hărţi ale oraşului şi ale centrului istoric, broşura „Sibiu. Tânăr din 1191”, pliantul Sibiu Smart şi materiale de promovare ale unităţilor de cazare”, spun reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Broşura de promovare a Sibiului pentru anul 2014 va fi tipărită în limba română, germană şi engleză. Pentru moment, ea este disponibilă doar în varianta în limba germană. Versiunile în română şi engleză vor fi tipărite în până la sfârşitul lunii ianuarie. Broşura conţine 75 de pagini cu informaţii despre Sibiu. În paginile sale, materialul tipărit conţine descrieri şi informaţii cu privire la obiective turistice precum Turnul Sfatului, Podul Miniciunilor, Catedrala Evanghelică, Catedrala Ortodoxă şi Biserica Romano-Catolică. Au fost incluse în broşură şi materiale despre calfele călătoare, Piaţa Mare, Muzeul Brukenthal, Colegiul Samuel von Brukenthal, Casa Luxemburg, fortificaţiile Sibiului, dar şi despre Aleea Artiştilor şi Baia Neptun.

Materialul are şi o secţiune generoasă referitoare la Sibiul verde, adică parcurile Sibiului, Grădina Zoologică Sibiu şi Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra, dar şi despre pistele pentru biciclete. ”În secţiunea dedicată vieţii culturale a Sibiului sunt prezentate pe scurt cele mai mari evenimente care au loc în oraşul nostru”, mai spun reprezentanţii Primăriei.

Sibiul este una dintre cele mai atractive destinaţii turistice din România, potrivit presei internaţionale, după ce oraşul a dobândit o notoritate europeană în anul 2007, când a fost Capitală Culturală Europeană, alături de Luxemburg.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.