Vedeta trebuie să răspundă întrebărilor procurorilor sau poliţiştilor cu privire la modul în care s-a produs tragedia de ieri. Şerban Huidu va fi audiat la spital sau la poliţie dacă va fi externat.

Cel mai important martor în dosar nu poate încă vorbi. Ion Garbiş, singurul supravieţuitor din maşina izbită de Huidu este în continuare în comă îndusă, iar prognosticul este rezervat.

Şerban Huidu a produs ieri un accident de circulaţie la ieşirea din TImişul de Sus spre Braşov. Vedeta se afla la volanul unui SUV Mercedes şi a izbit în plin un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

Integral pe AdevărulComentarii

sorin Un smecher de Romania, caruia televiziunile incearca sa/i gaseasca circumstante atenuante. Nu se gandesc deontologii de carton de la TV ca oricare dintre noi puteam fii victimele unui criminal ca Huidu. Huidu nu a gresit, el a incalcat cu buna stiinta linia continua in curba, in total dispret fata de viata celorlati. Si e recidivist in aceasta infractiune. S/a bazat pe puterea si rezistenta masinii si pe faptul ca e mai presus de lege. Prima i/a mers, dar sper ca legea sa/l infunde in puscarie. Nici scuza cu problemele medicale nu sta in piciare. Eu cand nu ma simpt bine, nu conduc sau in cel mai disperat caz, conduc cu maxima prudenta. Conduc de patru ani, dar, va rog sa ma credeti, nu am depasit niciodata in curba, pe linie contiua. In schimb, vad numerosi descreierati, ca huidu, cu masini f puternice, care depasesc in curba, pe linia continua. Astia sunt niste criminali, si va rog sa/i tratati in acest mod. Altfel, fiecare dintre noi putem murii cu zile

17 octombrie 2011 11:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.