Senatorul PSD Gabriela Vrânceanu Firea s-a transformat în cel mai vehement critic al PNL, mânată de conflictul personal cu liberalul Marian Petrache. Plecând de la afirmaţiile care anunţă divorţul USL, „Adevărul“ vă prezintă harta completă a judeţelor în care PSD şi PNL au lăsat alianţa doar pe pliantele electorale şi au căutat să-şi formeze o altă majoritate.

Alianţa USL, luată judeţ cu judeţ, se destramă pe zi ce trece. Ultimul scandal a răbufnit după ce Gabriela Vrânceanu Firea, preşedintele PSD Ilfov, care nu se înţelege nici în ruptul capului cu liberalul Marian Petrache, şeful CJ Ilfov, a cerut un pact de neagresiune între cele două partide pe plan local. „În acest moment, la Ilfov, USL nu mai există, deoarece PNL preferă să conducă la nivel local împreună cu PDL. Avem un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean din partea PDL, ceea ce este inadmisibil, pentru că protocolul USL la nivel naţional interzice colaborarea de acest tip la nivel local“, a clamat Firea. Însă Gabriela Firea a uitat că, în vara anului trecut, consilierii PSD au votat revocarea din funcţie a vicepreşedintelui CJ Cristina Manicea, membru PNL, ca şi Petrache.

La Botoşani, USL nu a rezistat nici patru luni de zile după câştigarea alegerilor. Conflictul a izbucnit între preşedintele liberal al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, şi primarul social-democrat al municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc. După ce consilierii locali PNL au respins o serie de proiecte propuse de primarul Ovidiu Portariuc, social-democratii i-au acuzat pe liberalii de trădare.
Integral pe AdevărulComentarii

luceci65 Asta joaca rolul Elenei Udrea cu biletelul roz de pe vremea lui Tariceanu. Nu-i nici o diferenta intre ele!

7 ianuarie 2014 18:41

dan O increzuta nesimtita si proasta. Vai de capul nostru cine a ajuns sa ne conduca...... spre dezastru .In loc sa-si vada de pandele face politica de mahala la antene ...

7 ianuarie 2014 15:40

Apocalipticul tzitzizetzi si sapte si cu tzitzi shute strambeanu stirea ataca iar! Nu poate mai multe atat! Adevar graita-ti, fratilor! Pai cine o baga p'asta in seama in afara de colegii ei de la antene? Hai sa s'arate si ea, ca altfel nu o mai baga nimeni in seama! Daca si asta mai este...politiciana. dupa noi potopul!

7 ianuarie 2014 10:55

Spanu Pai daca este...blonda! Nu poate decat atat! Poate ca ii vine greu sa pronunte cifrele privind numarul votantilot USL! De aceea se face ca a uitat de ce se afla si ea in treaba pe acolo! Este greu pentru mintea ei sa inteleaga verticalitatea liberala! Face parte dintr-un partid mereu dispus sa faca compromisuriQ! Doar basescu a plecat din partidul lor! De aceea se inteleg atat de bine!

7 ianuarie 2014 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.